Контракти.ua

882  —  19.03.22
В ДСНС закликали українців не спалювати суху траву та сміття: "не будьте як орки"
В ДСНС закликали українців не спалювати суху траву та сміття:

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій звернулися до українців. Громадян закликали не спалювати суху траву та сміття.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДСНС.

"Так співпало, що війна на нашу землю прийшла саме у той час, коли громадяни починають господарські роботи та відчайдушно ведуть боротьбу зі сміттям та залишками рослинності. На жаль, ми не можемо різко подвоїти кількість рятувальників, частина яких замість ліквідації наслідків воєнних дій і порятунку людей буде вимушена виїжджати на виклики про пожежі чагарників", - йдеться у повідомленні.

Крім того, рятувальники нагадали, що під час спалювання трави люди знищують зелені насадження. Українців закликали не підпалювати вогонь на відкритій місцевості, а також повідомляти в правоохоронні органи про паліїв.

"Не будьте подібними до орків - не паліть траву і сміття... будьте людьми і справжніми патріотами своєї України і пам'ятайте, що зараз будь-яка дія або наближає, або віддаляє нашу спільну перемогу!" - додали в ДСНС.

Нагадаємо, українців попередили про небезпеку мінування житлових кварталів у тимчасово окупованих територіях.

Статьи по теме
Додайте цей інгредієнт в омлет — і не пожалкуєте: страва стане пишною, наче хмаринка
Додайте цей інгредієнт в омлет — і не пожалкуєте: страва стане пишною, наче хмаринка

Ранковий сніданок — важливий ритуал, завдяки якому можна розпочати свій день правильно. Наприклад, популярним варіантом сніданку є омлет. Але часто ця страва "падає" в процесі приготування.
14.11 — 421

Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів
Замініть яйця в котлетах простими інгредієнтами — і страва більше не буде сухою: секрет кулінарів

Яйця важливий компонент в котлетах, тому що вони допомагають скріпити всі інші інгредієнти разом. Однак, щоб страва вийшла більш соковитою, їх можна замінити.
23.10 — 1861

Що спочатку обсмажують для плова: запам'ятайте просте правило — і ваша страва завжди буде смачною
Що спочатку обсмажують для плова: запам'ятайте просте правило — і ваша страва завжди буде смачною

Щоб приготувати смачний і ароматний плов, потрібно знати, коли і які інгредієнти до нього додавати.
16.10 — 439