Контракти.ua

2241  —  16.03.22
"Азов" у Маріуполі вбив російського генерала Мітяєва та знищив бригаду елітного "спецназу ГРУ"

Бійці полку "Азов" 15 березня ліквідувати топ-військового армії окупантів. Згодом стало відомо, що це був генерал-майор Олег Мітяєв.

Джерело: телеграм "Анатолій Штірліц". Пише 24tv.ua.

Також напередодні бійці показали, як знищили спецпризначенців ГРУ Росії. Майже одночасно загинула ціла 22 бригада "елітних спецназівців".

Як стало відомо про вбивство генерала

Про ліквідацію Мітяєва повідомили зранку того ж дня. Для підтвердження оприлюднили фото вбитого з його погонами. Також на фото помітно, що в шоломі окупанта було одразу кілька образочків. Проте, ймовірно, вищі сили вирішили не допомагати загарбнику в боротьбі з українським народом.

Як знищили спецназ

22 бригада ГРУ Росії загинула також у цей ранок. У полку "Азов" оприлюднили фото з безпілотника, на яких видно момент ліквідації.

Окупанти базувалися в будівлі, біля якої поставили багато своєї техніки. Проте туди прилетів снаряд наших захисників, який допоміг оркам перестати воювати.

Статьи по теме
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ
Закон про мобілізацію: депутатів можуть позбавити броні – ЗМІ

Депутатів Верховної Ради можуть залишити без броні від мобілізації.
14.01 — 1673

Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування
Як українці ставляться до попередніх президентів: дані опитування

До попередніх президентів України громадяни ставляться по-різному: частина сприймають їх позитивно, частина - негативно. Найкраще ставлення до президентів, які займали проукраїнську позицію.
25.03.23 — 2321

В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар
В Україні хочуть узаконити партнерство для одностатевих пар

У Верховну раду подали на реєстрацію законопроєкт про реєстровані партнерства. Він дасть змогу партнерам в одностатевих і різностатевих парах без шлюбу мати такі самі права, як і в законного подружжя.
08.03.23 — 864