Контракти.ua

769  —  10.03.22
У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути – розвідка
У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути – розвідка

У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

«У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути. Випадковість? Не думаємо! Днями українською системою ППО було збито російський літак Су-27. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що збитий російський пілот став одним із багатьох тисяч російських загарбників, які прийшли «на Україну», а залишаться назавжди в українській землі. Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут.

«Зараз проводиться детальне вивчення уламків цього і раніше збитих літаків російських фашистів, з попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може бути його умисне неправильне укладання перед вильотом», - заявило ГУР Міноборони.

Зазначається, що на перший погляд, це парадоксальний висновок. «Однак, виходячи з того, що російським матерям для задоволення геополітичних амбіцій кремлівського карлика путіна належить розгорнути воістину стаханівський рух з народження не дітей, а танкістів, артилеристів та фахівців інших військових спеціальностей, багато тисяч яких стали добривом для українських чорноземів, такий варіант виключати повністю не варто», - сказано в повідомленні.

У ГУР Міноборони зазначили, що кожен з російських льотчиків, які здійснюють бойові вильоти в українське небо, вбиває українських жінок та дітей, руйнує500-кілограмовими бомбами та ракетами українські міста, що мають тисячолітню історію, за міжнародними канонами - військовий злочинець, який буде засуджений на великий тюремний термін.

«Віддавати таких людей у руки правосуддя та відкрити правду усьому світу - це якось не за кремлівськими правилами. Краще льотчику перед вильотом силами традиційно сіренького та непомітного особіста (спадкоємця «залізного Фелікса» та дрібного путіна) трохи «підправити» парашут. Як то кажуть - раз і справа у капелюсі. У сенсі льотчик у землі і нікому нічого не розповість. А російські жінки - вони ще понароджують. Чи не вперше», - зазначили у ГУР МО.

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка оприлюднила список російських льотчиків, які планують завдавати ракетно-бомбові удари по українських містах з території білорусі.

Статьи по теме
Авария российского самолета А-321: экипаж самолета попал в списки Миротворца
Авария российского самолета А-321: экипаж самолета попал в списки Миротворца

Россиян обвиняют в "неоднократном сознательном нарушении Государственной границы Украины" и в соучастии в "нелегальном перемещении людей и грузов" на оккупированную территорию.  
15.08.19 — 9459