Контракти.ua

715  —  01.03.22
Міжнародна федерація хокею відсторонила Росію і Білорусь від змагань
Міжнародна федерація хокею відсторонила Росію і Білорусь від змагань

Міжнародна федерація хокею із шайбою (IIHF) відсторонила збірні Росії та Білорусі від участі в матчах на невизначений термін. В організації засудили російську агресію проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Федерації.

У понеділок, 28 лютого, пройшло позачергове засідання Ради IIHF. Учасники рішуче засудили напад Росії на Україну і закликали використовувати дипломатичні засоби для вирішення конфлікту.

За підсумками засідання Рада Федерації прийняла рішення призупинити участь всіх російських і білоруських національних клубів у кожній віковій категорії від усіх змагань і заходів IIHF. Відсторонення введено на невизначений термін.

Крім того, у зв'язку з військовою ситуацією в Україні Європейська федерація гандболу відсторонила збірні та клуби Росії та Білорусі від змагань. Рішення залишиться в силі на невизначений термін, уточнили в організації.

Статьи по теме
Російські команди законно відсторонили від змагань УЄФА: рішення спортивного арбітражу
Російські команди законно відсторонили від змагань УЄФА: рішення спортивного арбітражу

Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) відхилив апеляції Російського футбольного союзу та низки команд із РФ на відсторонення від турнірів під егідою Союзу європейських футбольних асоціацій.
16.07.22 — 673

"Незабаром повернуся до дупи": люксембурзький футболіст "Спартака" анонсував приїзд до РФ

Люксембурзький футболіст московського "Спартака" Крістофер Мартінс Перейра потрапив у курйозну ситуацію з дописом у Instagram.
06.07.22 — 747

Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в
Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в "матчі легенд"

Колишні футболісти збірної України Анатолій Тимощук та Олександр Співак візьмуть участь у "матчі легенд" московського "Спартака" та санкт-петербурзького "Зеніту".
04.07.22 — 593