Контракти.ua

686  —  17.02.22
Російські окупанти обстріляли дитячий садок на українській території
Російські окупанти обстріляли дитячий садок на українській території

Російські окупанти у четвер вранці, 17 лютого, під час артилерійського обстрілу Станиці Луганської та околиць вцілили в дитячий садок, у якому знаходились люди.

Як повідомила місія «Проліска», обстріл стався о 9:00 ранку. Під час артобстрілу, внаслідок прямого влучення снаряда, було пошкоджено будівлю дитячого садка.

"У дитячому садку на момент обстрілу перебували діти. За попередньою інформацією, дві жінки отримали контузії. На місце події виїхали працівники Державної надзвичайної служби Станиці Луганської", - йдеться у повідомленні.

Водночас як повідомив голова Станично-Луганської селищної ВЦА Альберт Зинченко, постраждалих внаслідок обстрілу троє — сторож, прачка та помічниця вихователя. Сам обстріл селлища, за його словами, тривав близько сорока хвилин.

«Їх доправили до лікарні, люди знаходяться у шоковому стані. Серед дітей поранених та травмованих немає. Бо снаряд влучив у музичну залу, де не проходили заняття", - сказав він у коментарі «Суспільному».

Наразі всіх дітей, які відвідують заклад, забрали батьки.

Статьи по теме
Кремль не зацікавлений у мирних переговорах - ISW
Кремль не зацікавлений у мирних переговорах - ISW

Кремль продовжує публічно сигналізувати про свою незацікавленість у будь-якому мирному врегулюванні війни, окрім повної капітуляції українського уряду та знищення української держави.
24.09 — 228

Наступні кілька місяців будуть вирішальними у війні, - Зеленський
Наступні кілька місяців будуть вирішальними у війні, - Зеленський

Найближчі місяці стануть вирішальними у війні з Росією. Оскільки у України не так уже й багато часу.
23.09 — 284

У Зеленського спростували інформацію
У Зеленського спростували інформацію "Bild" про План перемоги, який нібито передбачає заморозку війни

В Офісі президента спростували повідомлення німецької газети "Bild" про те, що президентський "План перемоги" нібито передбачає заморозку війни.
15.09 — 203