Контракти.ua

6123  —  07.02.22
Готуємо свинячу рульку: виходить смачна і соковита
Готуємо свинячу рульку: виходить смачна і соковита

Приготувати свинячу рульку вдома - це просто. А на виході ви отримаєте ароматне і соковите м'ясо.

Рецептом поділився учасник МастерШеф Микола Люлько в Instagram. Пише rbc.ua.

Інгредієнти

  • Рулька 2 кг
  • Сіль 100 г
  • Вода 2 л

Покроковий рецепт приготування

Залиште рульку на ніч в соляному розчині, попередньо зробивши на ній надрізи ножем. Потім обсипте спеціями:

  • Копчена паприка 2 ч. л
  • Мелений коріандр 2 ч. л
  • Чорний перець мелений 1 ч. л
  • Часник сушений в гранулах 2 ч. л

Якщо у вас є гриль - потрібно підкоптити рульку, якщо ж ні - не біда. Поставте м'ясо на дві години в духовку. Потім змастіть його соусом.

  • Пиво 6 ст. л
  • Мед 2 ст. л
  • Гірчиця 1 ст. л

Смачного!

Статьи по теме
Навіть дуже жорстка свинина стане ніжною й соковитою в цьому маринаді: кулінарний трюк професіоналів
Навіть дуже жорстка свинина стане ніжною й соковитою в цьому маринаді: кулінарний трюк професіоналів

Простий рецепт маринаду від професійних кухарів, який варто спробувати кожній досвідченій господині.
05.11 — 1837

Свинина, тушкована з чорносливом: традиційний рецепт
Свинина, тушкована з чорносливом: традиційний рецепт

Ароматне ніжне м'ясо, смак якого оцінять навіть гурмани.
27.12.24 — 577

Свинина, запечена в духовці на ґратах: рецепт розкішної гарячої страви
Свинина, запечена в духовці на ґратах: рецепт розкішної гарячої страви

Запечене м'ясо можна подавати як гарячу страву або остудити, нарізати скибочками і викласти на блюдо. Чим довше ви маринуватимете м'ясо, тим ніжнішим і м'якшим воно буде.
18.03.24 — 603