Контракти.ua

583  —  03.02.22
Нардепа-хабарника зі Слуги народу оголосили в розшук
Нардепа-хабарника зі Слуги народу оголосили в розшук

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народного депутата від "Слуги народу" Сергія Кузьміних, якого викрили наприкінці січня в отриманні хабаря в півмільйона гривень.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

"3 лютого 2022 року Національне бюро оголосило в розшук народного депутата України, викритого на одержанні 558 тис. грн неправомірної вигоди. Рішення ухвалено через систематичну неявку підозрюваного на виклики правоохоронних органів, відсутність його за місцем проживання, переховування від детективів НАБУ", – йдеться в повідомленні.

В органі додали, що надіслали повідомлення про підозру за місцем роботи Кузьміних – до Верховної Ради, та за відомими слідсту адресами місця проживання та реєстрації нардепа.

Правоохоронці нагадали, що з 31 січня він набув статусу підозрюваного, а отже зобов’язаний негайно прибувати за вимогою слідчого, прокурора або суду.

Проте Кузьміних проігнорував повістки про виклик від детективів НАБУ.

Статьи по теме
НАБУ та САП викрили дві злочинні групи, які заволоділи 117 млн гривень
НАБУ та САП викрили дві злочинні групи, які заволоділи 117 млн гривень "Укрзалізниці"

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) та Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) викрили дві організовані групи на заволодінні коштами АТ "Укрзалізниця" при закупівлі кабельно-провідникової продукції.
15.03 — 268

Шуляк розповіла про пропоновані правки до законопроекту про мобілізацію
Шуляк розповіла про пропоновані правки до законопроекту про мобілізацію

Термін бронювання співробітників потрібно продовжити з 6 до 12 місяців і ввести можливість автоматичного продовження “броні”.
23.02 — 260

Шуляк назвала три напрямки розширення програми
Шуляк назвала три напрямки розширення програми "єВідновлення"

У 2024 році заплановані виплати компенсацій власникам зруйнованих приватних будинків, а також тим, хто відремонтував пошкоджене житло власним коштом. Також триває робота над поширенням програми компенсацій за зруйноване житло на тимчасово окупованих територіях.
29.12.23 — 287