Контракти.ua

417  —  28.01.22
Зеленський і Байден обговорили "конкретні кроки" фінансової підтримки України
Зеленський і Байден обговорили

Президент України Володимир Зеленський провів телефонна розмова з президентом США Джозефом Байденом. В ході зустрічі лідери обговорили кроки з надання фінансової допомоги Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт президента України.

Під час телефонної розмови з Байденом, президент України наголосив на важливості підтримки економічної та фінансової стабільності нашої держави в нинішній ситуації.

"Лідери обговорили конкретні кроки з боку США щодо збільшення фінансової підтримки України як на двосторонній основі, так і шляхом залучення міжнародних фінансових організацій", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 27 січня президенти США та України провели телефонну розмову. Йшлося про загрозу вторгнення Росії в Україну. При цьому Байден висловив підтримку України та обіцяв відреагувати разом з союзниками на російську агресію.

Статьи по теме
Зеленський змінив секретаря РНБО
Зеленський змінив секретаря РНБО

Президент Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря РНБО і призначив на цю посаду Олександра Литвиненка.
26.03 — 164

Зеленський присвоїв звання генералів трьом співробітникам СБУ
Зеленський присвоїв звання генералів трьом співробітникам СБУ

Президент Володимир Зеленський 25 березня, вирішив присвоїти звання генералів трьом співробітникам Служби безпеки України.
26.03 — 150

Зеленський підписав закон, який дозволить загиблим військовим стати батьками
Зеленський підписав закон, який дозволить загиблим військовим стати батьками

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про біологічне батьківство (материнство) для військових у разі їхньої загибелі. Зокрема, репродуктивні клітини військових зберігатимуть упродовж кількох років безкоштовно.
13.03 — 173