Контракти.ua

550  —  27.01.22
У ТКГ не виключають перенесення засідань у Стамбул
У ТКГ не виключають перенесення засідань у Стамбул

Заступник голови Української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) Андрій Костін не виключає, що очні зустрічі перенесуть із Мінська в Стамбул.

Про це він заявив в ефірі телеканалу Дом.

З його слів, було проведено велику роботу на рівні наших посередників, на рівні координатора ТКГ.

"Було вирішено багато питань, зокрема організаційних, які стосуються можливості проведення очних зустрічей ТКГ в Стамбулі. Був попередній обмін думками із цього приводу і не було заперечень щодо розгляду Стамбула як локації для проведення засідань", – сказав Костін.

Він відзначив, що поки що питання у підвішеному стані, але вчора на засіданні ТКГ представники РФ почали говорити про те, що потрібно повернутися в Мінськ, але для української делегації це не може бути прийнятним.

"Триватимуть консультації. Але розглядалися також інші локації", – заявив Костін.

Статьи по теме
Після атаки на
Після атаки на "Мінськ" Росія передислокувала три десантні кораблі в Азовське море

Росія передислокувала три великі десантні кораблі в Азовське море, після того, як в порту Севастополя було уражено десантний корабель "Мінськ" і підводний човен.
18.09.23 — 573

"Мінськ" й "Ростов" перетворились на деталі: Гуменюк оцінила наслідки удару по Севастополю

Внаслідок удару по Севастополю, 13 вересня, корабель "Мінськ" й підводний човен "Ростов-на-Дону" перетворились на деталі. Ймовірно терористи вже не зможуть використати їх в якості учасників Чорноморського флоту.
17.09.23 — 522

У ЗСУ зізналися, якими ракетами знищили російські
У ЗСУ зізналися, якими ракетами знищили російські "Мінськ" і "Ростов-на Дону" в Севастополі

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук розповів, якими ракетами Україна знищила ворожий корабель "Мінськ" і підводний човен "Ростов-на-Дону".
16.09.23 — 509