Контракти.ua

836  —  20.01.22
Укроборонпром торік отримав понад мільярд доларів від зовнішньоекономічної діяльності
Укроборонпром торік отримав понад мільярд доларів від зовнішньоекономічної діяльності

Надходження від зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД) підприємств-учасників ДК "Укроборонпром"у 2021 році становлять 1 млрд 108,2 млн дол, що на 127,6 млн дол перевищує показник 2020-го.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в пресслужбі концерну.

«Ми й надалі маємо намір поліпшувати показники нашої зовнішньоекономічної діяльності, посилювати позиції на традиційних ринках збуту, шукати нових іноземних партнерів та пропонувати замовникам з-за кордону більше якісного українського озброєння і військової техніки», – розповів заступник генерального директора з маркетингу та збуту Укроборонпрому Михайло Морозов.

Зазначається, що від діяльності спецекспортерів торік надійшло 608,4 млн дол., продукції відвантажено на 506,9 млн дол., а сума укладених контрактів складає 803,4 млн дол. Це на 23%, 14% і 29% більше, ніж у позаминулому році відповідно.

Надходження виробничих підприємств, які вели ЗЕД у 2021 році, становлять 499,8 млн дол., продукції відвантажено на 526,4 млн дол., а загальна сума укладених контрактів – 751,2 млн дол. Відтак, показники 2020 року перевищено на 3%, 12% і 172% зокрема.

Як повідомляв Укрінформ, за 2021 рік підприємства Укроборонпрому заробили 106 млн грн на реалізації неліквідного майна та металобрухту.

Статьи по теме
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні
Великі гроші: десятка найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Функціонування українського бізнесу під час війни, виклики підприємців, розвиток своєї справи та масштабування на міжнародному ринку, діджиталізація та оптимізація роботи, релокація бізнесу та перепрофілювання відповідно до вимог часу, інвестиції з-за кордону та нові стартапи —  про це українці щодня читають у бізнесових медіа.
28.09.23 — 533

«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», –  заява компанії
«BROCARD – український бізнес, і ми працюємо на перемогу», – заява компанії

Понад 14 місяців із початком повномасштабного військового вторгнення російської армії до України група компаній BROCARD була об’єктом регулярних інформаційних атак. Численні перевірки діяльності BROCARD не виявили жодних порушень. Станом на сьогодні правоохоронні органи не мають до компанії жодних претензій – судові справи закрито. Про це повідомляють у «Брокард-Україна».
16.05.23 — 5443

Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт
Польські та турецькі бренди вже повернулися на ринок України, невдовзі прийдуть й інші - експерт

В Україні незабаром можуть відновити роботу бренди, які призупиняли її через війну.
15.08.22 — 969