Контракти.ua

505  —  08.01.22
ДБР спростовує арешт активів "Прямого" та "5 каналу" у справі Порошенка
ДБР спростовує арешт активів

Інформація про арешт активів телеканалів "Прямий" і "5 канал" в рамках справи щодо колишнього президента Петра Порошенка не відповідає дійсності. Печерський райсуд Києва заарештував тільки майно, яке належить йому на підставі даних реєстрів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державне бюро розслідувань.

Повідомляється, що інформація про арешт активів "Прямого" і "5 каналу", які з 2021 року належать медіахолдингу "Вільні медіа", є неправдивою.

"...арешт на корпоративні права на зазначені канали та їх активи не накладався. Підкреслюємо, що у зв'язку з прийняттям судового рішення будь-яких обмежень діяльності засобів масової інформації не відбулося", - йдеться в повідомленні.

У ДБР уточнили, що арешт накладено виключно на майно, корпоративні права, власником яких згідно з реєстрами є Порошенко.

Нагадаємо, вчора Печерський районний суд Києва заарештував все майно Порошенка у справі про державну зраду та пособництво терористичним організаціям "ДНР" і "ЛНР".

Після цього його захист поширив інформацію про те, що нібито були арештовані активи двох телеканалів.

Статьи по теме
Україна має повне право відмовитися від Мінських домовленостей, - Порошенко
Україна має повне право відмовитися від Мінських домовленостей, - Порошенко

Голосуванням путінської Думи за визнання терористичних "ДНР" та "ЛНР" Москва завершує руйнування Мінських домовленостей.
16.02.22 — 769

Суд переніс розгляд апеляції у справі Порошенка
Суд переніс розгляд апеляції у справі Порошенка

Київський апеляційний суд переніс на 11 лютого розгляд апеляції на запобіжний захід у вигляді особистих зобов'язань п'ятому президенту, лідеру партії Європейська солідарність Петру Порошенкові.
28.01.22 — 630