Контракти.ua

766  —  05.01.22
Українців очікують зміни на краще: «Ранок з Україною» зібрав великий прогноз на 2022-й рік
Українців очікують зміни на краще: «Ранок з Україною» зібрав великий прогноз на 2022-й рік

У програмі «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», з ведучими Марією Мельник і Анатолієм Анатолічем експерти розповіли, що чекає українців у 2022-му році та на чому варто зосередитись кожному, щоб змінити життя на краще.

Тигр – підступна хитра тварина і в його рік слід чекати несподіваних карколомних подій – саме так кажуть цифри. Тому позитивні зміни для України можуть розпочатись вже зовсім скоро. За словами експертів, найкращий час для цього – осінь 2022 року.

«Бойові дії йтимуть на спад. Нападів і вторгнень на нашу територію не буде», – поділилась карпатська мольфарка Олена Стеценко в ефірі каналу «Україна».

Щодо пандемії коронавірусу у світі, то тут чекають дуже гарних прогнозів. За словами мольфарки – пандемія вже йде на спад, а наступної осені та зими Україна знаходитиметься у «зеленій зоні». Тому майбутні подорожі та поїздки можна планувати вже зараз.

А ще 2022-й стане роком змін у освітній системі країни. Буде прийнято багато реформ. Вищі навчальні заклади пройдуть певну реорганізацію та будуть введені нові закони. На позитивні зміни можуть очікувати і всі шанувальники футболу.

«Україна виходить на високий рівень у спортивних змаганнях і участі в різних іграх. Ми будемо дуже добре представлені у футболі та навіть у льодовому спорті!» – зазначила мольфарка.

Щодо особистого життя, то цей рік також вважається сприятливим. Особливо для народження дітей.

«Буде неймовірне поєднання Нептуна та Юпітера в Зодіакальному знаку Риби, яке відбувається лише раз на 600 років! У цей час народжуються генії! А взагалі є така дата, як 12-те квітня, коли планети будуть у точному з’єднанні – це ідеальний час для весіль!» – радить астролог і нумеролог Влад Росс у програмі «Ранок з Україною».

А все тому що три двійки, які є у в році, у сумі дають 6, що в нумерології означає радість і любов. Але цифри року можна розкласти і за парами: 20 та 22. 20 – символ подяки, тому в цей рік не забувайте багато дякувати собі, близьким і всесвіту за всі шанси, які ви від них отримали. А число 22 стане символом фокусування на важливих речах. Саме цього року буде можливість зосередитись на дійсно потрібному.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня
В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня

У п'ятницю, 3 травня, в Україні очікується зниження температури повітря. Однак в декількох регіонах країни буде справжнє травневе тепло.
вчера, 12:36 — 117

Прогноз погоди на вихідні 4–5 травня: з денним теплом і нічними заморозками
Прогноз погоди на вихідні 4–5 травня: з денним теплом і нічними заморозками

За даними Sinoptik.ua, погода у вихідні буде хмарною із проясненнями, проте дощі пройдуть лише в деяких регіонах. Загалом буде тепло, тільки на сході та півночі країни похолодає, аж до нічних заморозків.
вчера, 12:07 — 150