Контракти.ua

491  —  21.12.21
У День святого Миколая канал «Україна» влаштував свято в дитячому парку професій «Кідландія»
У День святого Миколая канал «Україна» влаштував свято в дитячому парку професій «Кідландія»

У День святого Миколая популярні ведучі каналу «Україна» Марія Мельник і Максим Сікора завітали до міністудії «Ранку з Україною» – дитячого парку професій «Кідландія».

«Мені здається, що ми створили ще одне чудове свято в такий магічний і сповнений чудес день. Видно по радісних обличчях, що дітлахи лишились захоплені та дуже задоволені зустріччю. Особисто мене вразило, що вони у своєму віці знають більше про канал, ніж деякі дорослі. Коли під час вікторини ми запитали їх про найпопулярніше шоу телеканалу, діти всі в один голос відповіли: «МАСКА!». А ще, що теж цікаво, вони дивляться новини. Ми виклалися на всі сили, поділилися з ними своїми професійними секретами і розповіли багато невідомих для них понять з телевізійного світу. Взагалі свято пройшло на «ура». Було дуже весело, емоційно та енергійно», – зазначив ведучий новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Максим Сікора.

На Головній площі біля новорічної ялинки святкового містечка ведучі влаштували для маленьких відвідувачів вікторину, найактивніші учасники якої отримали щедрі подарунки. Потім на станції «Ранку з Україною» вони розповіли дітям про дивовижний світ телебачення та поділилися професійними секретами. А також показали як працювати на камеру, провели чимало цікавих конкурсів, у яких дітлахи з великим задоволенням брали участь, проявляючи свої творчі здібності, імпровізували та жартували.

«Час новорічних свят – це час, коли збуваються бажання та трапляються дива. Мені здається, що нам вдалося порадувати та здивувати дітей і подарувати їм можливість відчути себе у професії ведучого, адже в нашій міністудії «Ранку з Україною», яка в точності відображає головну телевізійну студію проєкту, для цього є усі технічні засоби: справжня камера, суфлер, мікрофон, великий стіл і навіть жовтенький диванчик. Ми сьогодні зіграли багато конкурсів, зробили чимало імпровізацій і мене здивувало те, наскільки наші діти розумні, талановиті та креативні, вони майже готові до справжніх ефірів. Просто чудово провели час, зарядилися приємними емоціями для майбутніх новорічних святкувань», – поділилась своїми враженнями ведуча «Ранку з Україною» Марія Мельник.

Міні-студію «Ранку з Україною» в «Кідландії» канал «Україна» відкрив наприкінці 2019 року, аби діти могли корисно та пізнавально проводити час, розвивати знання та уявлення про найбільш популярні професії на телебаченні.

 

Статьи по теме
День святого Миколая за новим календарем: дата, історія свята і традиції
День святого Миколая за новим календарем: дата, історія свята і традиції

День святого Миколая – важливе релігійне свято, популярне в різних країнах світу. Українці традиційно ставляться до нього з особливим трепетом, а діти обов'язково чекають на подарунки під подушкою.
06.12.23 — 491

Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в День святого Миколая
Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в День святого Миколая

В День святого Миколая та в День Збройних Сил України 6 грудня очікується хороша зимова погода. Уночі очікується помірний мороз в межах від -4 до -10 градусів, вдень температура коливатиметься від -1 до -3 градусів Цельсія, або буде близько нуля.
06.12.23 — 428

Якою буде погода на Святого Миколая, 6 грудня: прогноз синоптикині
Якою буде погода на Святого Миколая, 6 грудня: прогноз синоптикині

5 та 6 грудня вночі може бути від -6 до -12 морозу.
05.12.23 — 359