Контракти.ua

1141  —  15.12.21
Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання
Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання

Ведуча суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» та новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Олена Кот поділилась секретами, що протягом багатьох років допомагають їй отримувати насолоду від роботи.

За словами телеведучої, одна з важливих складових емоційного комфорту у професійній діяльності – згуртований колектив. Деякі колеги стали для Олени Кот більше, ніж просто однодумцями, а близькими друзями. З великим задоволенням разом проводять не лише зйомки і наради, а і неробочий час: разом подорожують, відпочивають або вирушають на шопінг. А головне – завжди знають, що можуть покластися одне на одного і розраховувати на дружню підтримку.

«Коли в роботі щось не виходить, значить це – новий виклик і новий досвід. Не дозволяю собі опускати руки, а навпаки, у скрутну хвилину концентруюся і знаходжу шляхи вирішення. І найважливіше, що я не одна. За мною стоїть велика команда, яка завжди готова простягнути руку допомоги та підтримати у емоційно складний період», – розповіла Олена Кот.

Завдяки багаторічному досвіду роботи не телебаченні ведуча зрозуміла, що коли займаєшся улюбленою справою – робиш це із задоволенням. Саме тому з емоційним вигоранням боротися ніколи і не доводилось. А щоб тримати себе в ресурсі, телеведучій достатньо просто виспатися, іноді потрібно переключитися і зайнятися будь-якою фізичною активністю, наприклад, прибиранням у будинку або фітнесом.

«Найбільше задоволення та насолоду я отримую у момент водіння автомобіля. Якщо я відчуваю, що мені потрібно відволіктися і розслабитися, я сідаю за кермо та їду за своїми друзями», – поділилась Олена Кот.

 

Статьи по теме
Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви
Пісні капустяні котлети: рецепт корисної страви

Приготуйте соковиті, з апетитною рум'яною скоринкою котлети з капусти, без м'яса та яєць.
15.03 — 244

Гречаники: домашній рецепт смачних пісних котлеток
Гречаники: домашній рецепт смачних пісних котлеток

Гречаники - невеликі котлети, які готуються з гречаної крупи та овочів, наприклад, картоплі та моркви. На щодень для приготування гречаників могли використовувати фарш, а також домашній соус для подачі.
10.01 — 307

Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром
Як приготувати курячі котлети з болгарським перцем і сиром

Ніжні рубані котлети з курячого філе з болгарським перцем виходять соковитими та красивими.
19.12.24 — 322