Контракти.ua

990  —  15.12.21
Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання
Олена Кот розповіла, як уникнути емоційного вигорання

Ведуча суспільно-резонансного проєкту «Головна тема» та новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Олена Кот поділилась секретами, що протягом багатьох років допомагають їй отримувати насолоду від роботи.

За словами телеведучої, одна з важливих складових емоційного комфорту у професійній діяльності – згуртований колектив. Деякі колеги стали для Олени Кот більше, ніж просто однодумцями, а близькими друзями. З великим задоволенням разом проводять не лише зйомки і наради, а і неробочий час: разом подорожують, відпочивають або вирушають на шопінг. А головне – завжди знають, що можуть покластися одне на одного і розраховувати на дружню підтримку.

«Коли в роботі щось не виходить, значить це – новий виклик і новий досвід. Не дозволяю собі опускати руки, а навпаки, у скрутну хвилину концентруюся і знаходжу шляхи вирішення. І найважливіше, що я не одна. За мною стоїть велика команда, яка завжди готова простягнути руку допомоги та підтримати у емоційно складний період», – розповіла Олена Кот.

Завдяки багаторічному досвіду роботи не телебаченні ведуча зрозуміла, що коли займаєшся улюбленою справою – робиш це із задоволенням. Саме тому з емоційним вигоранням боротися ніколи і не доводилось. А щоб тримати себе в ресурсі, телеведучій достатньо просто виспатися, іноді потрібно переключитися і зайнятися будь-якою фізичною активністю, наприклад, прибиранням у будинку або фітнесом.

«Найбільше задоволення та насолоду я отримую у момент водіння автомобіля. Якщо я відчуваю, що мені потрібно відволіктися і розслабитися, я сідаю за кермо та їду за своїми друзями», – поділилась Олена Кот.

 

Статьи по теме
Правильну відповідь знають одиниці: як правильно смажити охолоджені котлети – розморожувати чи ні
Правильну відповідь знають одиниці: як правильно смажити охолоджені котлети – розморожувати чи ні

Напівфабрикати, як-от заморожені котлети, чудово виручають, коли немає часу на приготування повноцінного обіду.
29.02 — 236

Чим можна заразитися від котів: симптоми захворювань та як уберегтися
Чим можна заразитися від котів: симптоми захворювань та як уберегтися

Хвороб, що передаються від кішки до людини, не дуже багато, але вони небезпечні. Тому власникам тварин потрібно знати, чим можна заразитися від котів, які симптоми небезпечних захворювань та як від них уберегтися.
13.02 — 215

Печінкові котлети з рисом: простий рецепт
Печінкові котлети з рисом: простий рецепт

Печінкові котлети виходять соковиті, а завдяки додаванню рису до фаршу – ще й легкі та ситні. Для приготування страви вам знадобляться доступні інгредієнти, такі як печінка, морква, цибуля та відварений рис.
19.01 — 435