Контракти.ua

498  —  29.11.21
Ізраїль проведе «Міс Всесвіт» попри новий COVID-штам
Ізраїль проведе «Міс Всесвіт» попри новий COVID-штам

Ізраїль проведе конкурс краси "Міс Всесвіт" на курорті Червоного моря в Ейлаті 12 грудня попри нещодавнє запровадження обмежень на поїздки у зв'язку з появою нового штаму коронавірусу.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Reuters, про це заявив міністр туризму країни Йоель Развозов.

Як відомо, нещодавно Ізраїль оголосив, що заборонить в'їзд іноземцям в країну, продовжить карантин для громадян і жителів, які повертаються з-за кордону, і відновить спостереження за мобільними телефонами, що викликає суперечки та призначене для відстеження інфекцій.

Учасниці конкурсу Міс Всесвіт, які прибувають з різних куточків світу, стануть винятком із запроваджених правил, але при цьому, можливо, вони проходитимуть ПЛР-тестування кожні 48 годин і будуть змушені дотримуватися інших запобіжних заходів.

"Ця подія, яка транслюватиметься у 174 країнах, є дуже важливою, особливо для Ейлата", - сказав Развозов репортерам перед щотижневим засіданням кабінету міністрів, на якому міністри повинні були проголосувати за нові антиковідні заходи.

На брифінгу парламентського комітету високопосадовець міністерства охорони здоров'я Шарон Алрой-Прейс заявила, що Ізраїль розробляє безпечний план для проведення "Міс Всесвіт", який може обмежити допуск на конкурс учасниць з країн із високим ризиком захворюваності на коронавірус.

Україну на конкурсі цього року представлятиме переможниця "Міс Україна Всесвіт" 2021 Анна Неплях.