Контракти.ua

533  —  25.11.21
Зеленський дасть пресконференцію у п'ятницю
Зеленський дасть пресконференцію у п'ятницю

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 26 листопада, дасть тригодинну пресконференцію, присвячену екватору його каденції.

Про це повідомила його пресслужба.

У зв’язку з спалахом COVID-19 та з урахуванням попереднього досвіду до участі в пресконференції запрошені журналісти тільки з 30 українських і міжнародних ЗМІ, яких Офіс президента вважає провідними. Кожен з них гарантовано зможе поставити питання Зеленському.

"Таким чином, відбудеться змістовна розмова президента з журналістами, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу тощо. Водночас такий формат заходу дасть змогу уникнути дублювання запитань", - заявили в Офісі президента.

Початок пресконференції - о 12:00.

Нагадаємо, що попередня пресконференція Зеленського відбулась 20 травня. Вона тривала близько трьох годин, але більшість із 200 журналістів не змогли задати свої питання.

10 жовтня 2019 року Зеленський дав рекордну за тривалістю пресконференцію, відповідаючи на питання журналістів протягом 14 годин поспіль.

Статьи по теме
Зеленський закликав запросити Україну до НАТО: немає альтернатив, Путін хоче нас знищити
Зеленський закликав запросити Україну до НАТО: немає альтернатив, Путін хоче нас знищити

Країнам НАТО необхідно запросити Україну до Альянсу. Такому рішенню немає альтернатив, оскільки російський диктатор Володимир Путін хоче знищити нашу країну.
11.04 — 177

Зеленський анонсував зброю проти КАБів: експерт назвав можливий варіант
Зеленський анонсував зброю проти КАБів: експерт назвав можливий варіант

Президент Володимир Зеленський заявив про вітчизняну зброю, яку можна буде застосувати проти ворожих КАБів. Ймовірно, мова йде про багатофункціональний ракетний комплекс "Сапсан" ("Гром-2").
10.04 — 159

"Готуємо конкретну і справедливу відповідь": Зеленський анонсував помсту РФ за удари по Харкову

Зеленський обговорив із керівниками СБУ, ГУР та МВС терор Росії на сході України.
08.04 — 173