Японська мережа цілодобових магазинів Mini Stop з 26 листопада знову продаватиме українську “котлету по-київськи” з огляду на високий попит на страви з курятини у період різдвяних свят.
Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі мережі Mini Stop, оприлюдненому в середу.
“У зв’язку з тим, що в грудні виникає найбільший за рік попит на страви з курятини, Mini Stop з 26 листопада почне продавати «котлету по-київськи» у магазинах мережі по всій країні у різдвяний період”, - ідеться в повідомленні.
Mini Stop описує котлету як обсмажене куряче філе, в яке загорнуто вершкове масло, і пояснює, що це традиційна українська страва, названа на честь столиці України Києва.
Мережа також заявляє, що додала до української котлети власні креативні ідеї, зокрема, цьогоріч було збільшено обсяг вершкового масла, завдяки чому її смак "став автентичнішим".
“Ми пишаємося нашою версією котлети, яку можна знайти у 1944 магазинах Mini Stop по всій Японії», - зазначили у мережі.
Одна котлета коштуватиме 270 єн (приблизно 60 грн).
Як повідомляв Укрінформ, MiniStop з грудня минулого року протягом кількох місяців продавала українську котлету по-київськи. Крім того, японська мережа закладів громадського харчування «Мацуноя» почала пригощати відвідувачів котлетою по-київськи восени цього року.