Контракти.ua

5372  —  18.11.21
У рік Тигра 2022 гроші будуть падати з неба чотирьом знакам Зодіаку
У рік Тигра 2022 гроші будуть падати з неба чотирьом знакам Зодіаку

Наступного року Чорного Водяного Тигра для чотирьох знаків Зодіаку уготована велика фінансова удача.

Про це повідомляє sib.fm.

Овен

Рік у Овнів буде насиченим фінансовими успіхами, великими перспективами, змінами та враженнями. У січні варто розпланувати собі на рік плани, які дозволять стати кращими. У кар'єрі очікуються зміни, Овни захочуть ризикувати. Пік важкої, але плідної роботи розпочнеться восени.

Близнюки

Близнюків чекає можлива зміна роботи на більше до душі з вищою зарплатою. Особливо все вдаватиметься тим, хто має вільний графік на роботі і хто сам собі бос. Вольф Мессінг вважає їх неординарними та тонко відчуваючими особистостями, цікавими співрозмовниками, а також мстивими натурами. Людей вони бачать наскрізь, що допомагає їм у багатьох випадках у житті.

Скорпіон

Скорпіон теж у рік Тигра буде успішним у професії, особливо для перетворення хобі в роботу в задоволення. Представники цього знаку почуватимуться цінними та успішними. Але для всього потрібна плата, тому для досягнення максимального успіху у 2022 році варто докласти багато зусиль, можливостей для прояву себе буде багато. Якщо все вийде, то фінансовий та особистісний успіх буде зафіксовано на довгі роки вперед.

Водолій

Докладені зусилля наступного року приведуть Водоліїв до стабільного успішного майбутнього. Робочі справи сприятливо вирішуватиме у першій половині 2022 року. Астрологи прогнозують небувалий прибуток для Водоліїв у сфері високих технологій, автомобілебудування, хімічної промисловості, видавничої справи та вищої освіти.

Статьи по теме
Найправдивіші прикмети про гроші та бідність: як чинити не можна
Найправдивіші прикмети про гроші та бідність: як чинити не можна

Гроші люблять тих, хто їх поважає і ставиться до них дбайливо. З давніх часів до них ставилися дбайливо і не кидали їх будь-де. Їх було мало і злодіїв не дуже боялися, а ось порушити енергетику - страх був у багатьох.
18.01.23 — 4506

Скільки українці відпочиватимуть у 2022 році: календар свят та вихідних
Скільки українці відпочиватимуть у 2022 році: календар свят та вихідних

Українцям розповіли, як саме будуть перенесені робочі дні через державні свята у 2022 році. Відповідний план вже затверджений урядом.
01.01.22 — 2504

Финансовый гороскоп на 2022 год для всех знаков Зодиака
Финансовый гороскоп на 2022 год для всех знаков Зодиака

Финансовый успех зависит от многих вещей и внешних обстоятельств, а также напрямую -  от времени, даты, места рождения человека. В астрологии это является отправной точкой – той самой базой, на основании которой можно определять перспективы по разным жизненным сферам. Как известно, в прошлом заложены предпосылки всех будущих возможностей.
10.12.21 — 1532