Контракти.ua

1197  —  09.11.21
Англомовна газета Kyiv Post призупиняє роботу
Англомовна газета Kyiv Post призупиняє роботу

Власник української найстарішої англомовної щотижневої газети Kyiv Post Аднан Ківан заявив, що видання тимчасово припиняє свою роботу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Kyiv Post.

«Одного разу ми сподіваємося знову відкрити газету більше і краще. Дякую всій команді Kyiv Post і (головному редактору – ред.) Брайану Боннеру за його службу Україні та незалежній журналістиці за останні 25 років», – зазначив Ківан.

Він додав, що газета заривається з 8 листопада «на короткий час». Боннер, у свою чергу, повідомив, що піде у відставку після закриття газети та збереження її архівів.

У коментарі «НВ Бізнес» Ківан зазначив, що було ухвалено рішення перезапустити видання Kyiv Post.

«Ми зупиняємо випуск Kyiv Post і маємо намір його перезапустити. Видання виходитиме чотирма мовами — українською, російською, англійською та арабською. Ми вже набираємо команду. Сподіваюся, до кінця року проєкт буде відновлено», — повідомив він.

Kyiv Post — українська найстаріша англомовна щотижнева газета. Американець Джед Санден заснував щотижневу газету Kyiv Post 18 жовтня 1995 р. у Києві, а пізніше створив холдинг KP Media. Газета, яка вийшла в інтернеті у 2002 році, знайомить українських та іноземних читачів з політичним, діловим та культурним життям.