Контракти.ua

3822  —  06.11.21
У поліції розповіли, скільки «карантинних» протоколів склали за добу
У поліції розповіли, скільки «карантинних» протоколів склали за добу

У Києві працівники поліції за результатами перевірок громадського транспорту упродовж минулої доби, 4 листопада, склали 139 адмінстративних матеріалів за ч. 1 та ч. 2 статті 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей).

Про це інформує у Фейсбуці поліція Києва, передає Укрінформ.

“Протягом доби здійснено 482 перевірки. Перевірено 223 громадських транспортних засоби. Складено 2 адміністративні протоколи (ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами — ред.)”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що також правоохоронці упродовж четверга після перевірок громадського транспорту винесли 137 адмінпостанов за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП (Перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно — ред.).

Окремо у поліції зазначили, що упродовж минулої доби було перевірено 259 об’єктів господарської діяльності, але жодного протоколу за результатами цих перевірок правоохоронці не винесли.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві поліцейські упродовж середи, 3 листопада, склали за результатами перевірок загалом 192 протоколи за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей), з них 195 протоколів — за результатами перевірок громадського транспорту.

Статьи по теме
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись

Сорт Autumnalis Rosea – з ранньоквітучих. Біло-рожеві квіти починають розпускатися вже у березні.
30.03.23 — 3273

У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо
У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо

У Києві міська влада звернулася до Міністерства культури щодо ексгумації та перенесення тіла радянського генерала Миколи Ватутіна. Він похований в урядовому кварталі столиці.
11.02.23 — 5268

На Київ насувається потужний снігопад
На Київ насувається потужний снігопад

У Києві в ніч із 10 на 11 січня прогнозують потужний снігопад. Водіїв закликають утриматися від поїздок на авто під час негоди.
10.01.23 — 2946