Контракти.ua

577  —  05.11.21
НАБУ провело обшуки в Державній податковій службі
НАБУ провело обшуки в Державній податковій службі

Цілу серію обушків провели у середу у податківців. НАБУ та СБУ прийшли до Центрального апарату Державної податкової служби, її філій у кількох областях, а також додому до посадовців. В СБУ заявили – вилучили документи, які підтверджують існування схеми ухилення від сплати податків. Через це бюджет України начебто недоотримав понад два мільярди гривень – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Колишній очільник податкової служби і екс-міністр економіки Олексій Любченко запевнив – у нього обшуків не було і слідчі дії не мають до нього ніякого стосунку. Натомість, нинішній головний податківець Євген Олейніков підтвердив – обшуки у нього вдома, на робочому місці та в будинку матері були і запевнив – усі знайдені в нього гроші задекларовані.

«Обшуки проходили у помешканні, де проживаю я особисто разом з родиною і за місцем життя моєї матері. Ті гроші, які знайшли в мене вдома і, які були перераховані – були залишені на місці проведення обшуку, бо вони повністю відповідають декларації. За дивним збігом обставин ще у січні цього року щодо цих підприємств проводився ряд контрольних заходів Державної податкової служби і всі матеріали були передані до правоохоронних органів», – розповів Євген Олейніков в. о. голови державної податкової служби України.

 

Статьи по теме
СБУ допомогла викрити мережу впливу Медведчука в ЄС, - джерело
СБУ допомогла викрити мережу впливу Медведчука в ЄС, - джерело

Напередодні виборів до Європейського парламенту контррозвідка Чехії викрила в Празі проросійську мережу впливу на євродепутатів. За мережею стояв колишній народний депутат України, зрадник Віктор Медведчук.
31.03 — 219

Telegram співпрацює з ФСБ та Роскомнаглядом: у СБУ розкрили деталі
Telegram співпрацює з ФСБ та Роскомнаглядом: у СБУ розкрили деталі

Месенджер Telegram співпрацює з російською Федеральною службою безпеки та Роскомнаглядом. Зокрема, він виконує прохання росіян щодо блокування деяких каналів.
30.03 — 228