Контракти.ua

791  —  01.11.21
Телеведучий Олег Панюта розповів про свій автомобільний досвід
Телеведучий Олег Панюта розповів про свій автомобільний досвід

Популярний ведучий інформаційного тижневика «Сьогодні. Підсумки» на каналі «Україна» Олег Панюта з сім’єю мешкає за містом. Щодня йому доводиться на власній автівці долати більше сотні кілометрів, щоб дістатися до роботи, а також відвезти доньку Ганнусю до школи і забрати додому. Для Олега Панюти довгий час перебування за кермом не складає зайвих труднощів, оскільки він обожнює водити автомобіль. Це одне з найбільших його захоплень, яке з’явилося ще в дитинстві.

«Скільки себе пам‘ятаю – сидів за кермом авто. Батько, який нині вже на пенсії, все життя був водієм автобуса. Один із моїх дитячих спогадів – я всередині автобуса або за кермом, коли тато йшов на обід, або на місці поруч, де у дорозі відпочивав другий водій. Я завжди користувався можливістю їхати з татом кудись. Вже тоді було відчуття, що дорога – це моє», - поділився спогадами Олег Панюта.

Пізніше юнак потрапив до міської команди Юних інспекторів руху, де досконало вивчив правила дорожнього руху, які знав краще, ніж математику, історію чи літературу. У 16 років Олег Панюта спробував скласти іспит на отримання посвідчення водія. І, зрештою, отримав документ, але з позначкою на право кермувати з моменту досягнення повноліття. За кермо власного автомобіля телеведучий сів у дорослому віці.

«Перша моя машина, яку я купив за власні гроші, з’явилась в 2004 році. Це була SUBARU Impreza. До того мої заробітки були досить скромні, я не шикував. Молода родина, маленька дитина. Але зрештою, у житті настав той момент, коли зміг собі дозволити купити машину в кредит. Як зараз пам’ятаю, я платив банку 300 доларів на місяць (тоді ще були доларові кредити)», - розповів Олег Панюта.

Для ведучого найголовнішим критерієм у виборі авто є надійність і безпека, щоб транспортний засіб не підводив у дорозі і був надійним помічником. З обов’язкових речей у його автомобілі завжди є знак аварійної зупинки, аптечка і серветки. Себе Олег Панюта характеризує як експресивного водія, але водночас чемного та ідеалістичного, бо має надію, що на українських дорогах їздитимуть ідеальні водії.

 

Статьи по теме
МВС скасувала обмеження на кількість спроб здачі іспиту з водіння
МВС скасувала обмеження на кількість спроб здачі іспиту з водіння

В Україні скасували обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів з водіння для отримання водійського посвідчення.
01.08.23 — 356

Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб
Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб

21 січня у світі відзначали Міжнародний день обіймів. Ведучі каналу «Україна» підтримали цікаву традицію та поділились світлинами, де обіймають найрідніших.
24.01.22 — 1357

Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки
Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки

Популярні ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились родинними традиціями, що допомагають створити святкову атмосферу вдома та показали власноруч прикрашені новорічні дерева.
05.01.22 — 1326