Контракти.ua

4957  —  22.10.21
Ситуація з коронавірусом погіршується, Київ потрапить у «червону» зону - Кличко
Ситуація з коронавірусом погіршується, Київ потрапить у «червону» зону - Кличко

У п'ятницю, 22 жовтня, у Києві відбудеться засідання Комісії з надзвичайних ситуацій, яка ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах червоної зони карантину.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час засідання Київради у четвер.

«Днями Київ потрапить в червону зону карантину. Бо ситуація з розповсюдженням вірусу, на жаль, в нашому місті погіршується. Тільки за минулу добу в Києві зареєстровано понад тисячу хворих, 39 летальних випадків», - сказав Кличко.

За його словами, у п'ятницю відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій Києва. «Комісія ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах червоної зони, в яку ми потрапимо днями», - наголосив він.

Кличко уточнив, що ліжка в столичних лікарнях заповнюються. Вже понад 50% ліжок, які підготувало місто для лікування хворих на коронавірус, заповнені, а з киснем заповнені більш як 63%.

Кличко також доручив Департаменту охорони здоров’я КМДА активізувати кампанію з вакцинації жителів Києва.

У Києві за минулу добу зафіксовано 1192 підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу в Україні зафіксували 22 415 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Статьи по теме
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись

Сорт Autumnalis Rosea – з ранньоквітучих. Біло-рожеві квіти починають розпускатися вже у березні.
30.03.23 — 3270

У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо
У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо

У Києві міська влада звернулася до Міністерства культури щодо ексгумації та перенесення тіла радянського генерала Миколи Ватутіна. Він похований в урядовому кварталі столиці.
11.02.23 — 5261

На Київ насувається потужний снігопад
На Київ насувається потужний снігопад

У Києві в ніч із 10 на 11 січня прогнозують потужний снігопад. Водіїв закликають утриматися від поїздок на авто під час негоди.
10.01.23 — 2943