Контракти.ua

867  —  16.10.21
Приватбанк обмежив кількість переказів із картки на картку
Приватбанк обмежив кількість переказів із картки на картку

Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку: тепер в межах України можна зробити не більше 100 переказів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба банку.

"Щомісяця зручні перекази з картки на картку у Приват24 роблять понад 7 млн клієнтів. За даними статистики 99,7% з них користуються цією чудовою послугою для особистих цілей та відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць. Банк працює для вас, але чітко в рамках законодавства щодо протидії відмиванню брудних коштів та вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 року ми вносимо незначні корективи до правил здійснення р2р переказів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через усі канали", - йдеться у повідомленні.

Так, в межах України відправники та отримувачі зможуть провести не більш як 100 переказів на місяць. Обмеження на міжнародні перекази становить 25 для відправників та 30 для отримувачів.

У Приватбанку підкреслили, що для збору благодійних внесків та волонтерської допомоги на картку отримувач повинен зателефонувати на 3700 або написати у чат «Допомога Онлайн» і надіслати посилання із соціальних мереж чи документи, що підтверджують здійснення благодійної діяльності. Для таких карток буде встановлений безлімітний режим.

Як повідомлялося, українці із початку цього року придбали у ПриватБанку облігації внутрішніх державних позик України (ОВДП) на більше, ніж 2 млрд грн, з них 1,3 млрд грн - через Приват24.

Статьи по теме
Приват24 вночі припинить роботу через регламентні роботи
Приват24 вночі припинить роботу через регламентні роботи

У ніч на 17 лютого ПриватБанк проведе планові регламенти роботи процесингового центру, щоб збільшити можливості та безпеку обробки дедалі більших обсягів операцій із платіжними картками.
16.02 — 240

Приват24 частково не працюватиме в ніч проти неділі
Приват24 частково не працюватиме в ніч проти неділі

ПриватБанк попереджає про проведення регламентних робіт у застосунку Приват24 вночі 11 лютого.
10.02 — 276

ПриватБанк позбавиться від 60 тисяч безнадійних кредитів українців
ПриватБанк позбавиться від 60 тисяч безнадійних кредитів українців

Державний ПриватБанк вирішив продати права вимоги за портфелем безнадійних кредитів. Їх подальше обслуговування занадто витратне для банку.
27.12.23 — 495