Контракти.ua

367  —  15.10.21
Огляд популярних піцерій в Івано-Франківську
Огляд популярних піцерій в Івано-Франківську

Monopizza, BrunoPizza, Pizza if - лише деякі популярні заклади, в яких можна замовити піцу в Івано-Франківську щодня. У кожної піцерії є фірмові рецепти, приємні бонуси та інші особливості, що залучають клієнтів і дозволяють бізнесу успішно працювати навіть в умовах зростаючої конкуренції.

Monopizza

Легендарний мережевий ресторан "Монопіца"знаходиться в Івано-Франківську по вулиці Січових Стрільців, буд. 10. Заклад і служба доставки працюють щодня з 10 до 22 години. Одна з переваг - безкоштовна доставка піци по Івано-Франківську та передмістях.

Для наочності зони доставки на сайті позначені двома кольорами - рожевим і зеленим. Клієнт вводить адресу  і заздалегідь знає, через скільки кур'єр доставить йому піцу. Орієнтовний час доставки в зеленій зоні 35 хвилин, в рожевій - 65 хвилин.

Городяни та гості міста люблять "Монопіцу" не тільки за швидку доставку - в першу чергу за смак і асортимент. У постійному меню закладу представлено:

  • багато видів піци;
  • салати;
  • десерти;
  • напої;
  • фокача.

Піцу тут готують за фірмовими рецептами з використанням цільнозернового борошна, бездріжджової закваски, свіжих овочів, м'яса, зелені - поставки продуктів щоденні. Готова піца виходить соковитою, з хрусткою скоринкою, збалансованою, багатою клітковиною і вітамінами. Смак у неї той же, що у італійської піци з дров'яних печей.

BrunoPizza

Цей заклад знаходиться по вулиці Симоненка, 3В і працює з 11 до 23 години щодня. Доставка пiци в Івано-Франківську входить до переліку його послуг. Якщо доставка в межах міста, то вона безкоштовна для клієнта, якщо за місто - платна.

У меню піцерії є:

  • 48 видів піци;
  • нагетси;
  • вареники;
  • салати.

Піцерія приймає замовлення безпосередньо в закладі або по телефону, що не дуже зручно. На сайті зазначено, що доставка піци в Івано-Франківську швидка, але конкретні терміни не обумовлені.

Тут, як і в Monopizza, діють акції та спеціальні ціни для клієнтів.

Pizza if

Ця пцерія знаходиться на Північному бульварі, 5Б, навпроти "Панорама Плази". Заклад працює з 10 до опівночі. У меню - салати, напої, соуси, спецпропозиції, піца. Доставка в Івано-Франківську безкоштовна, але якщо потрібно швидко, то можна скористатися експрес-доставкою. Вона обійдеться замовнику в 39 гривень, а замовлення заклад доставить протягом 39 хвилин. Якщо кур'єр запізниться, то грошей з клієнта не візьме.

Заощадити 20% від суми замовлення можна буде за умови самовивозу. Замовити піцу можна на сайті або через Мобільний додаток. У меню представлено 36 видів піц з різними начинками.

Veterano Pizza

Це піцерія на площі Міцкевича, 6 приймає замовлення з 11 до 22 години щодня. У меню є:

  • цілі піци;
  • піци з половинок діаметром 30 і 40 сантиметрів;
  • комбо-набори.

У комбо-набори входять сети з 3-6 піц, піца й пиво або кола. Замовити їх дешевше, ніж купувати кожне найменування окремо. Крім того, в закладі є салати, напої, соуси, а кожна третя піца в чеку безкоштовна. Veterano Pizza позиціонує себе як заклад, що об'єднав італійські традиції і кращі українські продукти.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344