Контракти.ua

895  —  13.10.21
Маск, який очолив рейтинг багатіїв, подарував Безосу «срібну медаль»
Маск, який очолив рейтинг багатіїв, подарував Безосу «срібну медаль»

Засновник компаній Tesla, SpaceX та низки інших успішних проєктів Ілон Маск вирішив потролити Джеффа Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу.

Як повідомляє Укрінформ, у Твіттері Маск надіслав «срібну медаль» Безосу у відповідь на його допис про Amazon як «найуспішнішу» компанію.

Напередодні Безос оприлюднив фото публікації у Barron’s за 1999 рік, яка критикувала новий на той момент проєкт Amazon, назвавши його «безглуздою бізнес-парадигмою».

«Сьогодні Amazon є однією з найуспішніших компаній світу, яка зробила революцію у двох абсолютно різних галузях», - написав її засновник.

У відповідь Маск виставив піктограму із зображенням срібної медалі з позначенням другого місця. Таким чином, він, очевидно, натякнув на останні оновлення рейтингу Bloomberg Billionaires Index у п’ятницю, де був офіційно визнаний найбагатшою людиною світу зі статком $222 мільярди. Капітал Безоса був оцінений у $191 мільярд.

Як повідомлялося, Маск і Безос упродовж останнього року суттєво збільшили свої капітали та змагаються у рейтингах найбагатших людей планети. Визначити лідерство часом буває складно з огляду на способи оформлення активів, а також коливання вартості акцій.

Статьи по теме
США почали розслідування проти SpaceX через використання Starlink російськими військовими, - WP
США почали розслідування проти SpaceX через використання Starlink російськими військовими, - WP

Демократи Палати представників США почали розслідування щодо компанії с Ілона Маска, щоб з'ясувати, чи вжила компанія належних заходів для запобігання використанню Росією супутникового інтернет-сервісу Starlink у війні проти України.
07.03 — 219

Ілон Маск
Ілон Маск "наїхав" на НАТО. Президент Латвії йому відповів

Америанський мільярдер та власник компанії SpaceX Ілон Маск засумнівався в необхідності існування НАТО. Президент Латвії Едгарс Рінкевичс відповів йому.
04.03 — 264

Маск оскандалився заявою про допомогу Україні і про Путіна
Маск оскандалився заявою про допомогу Україні і про Путіна

Мільярдер виступив проти допомоги для України. Він також заявив, що на Путіна начебто тиснуть, тому він змушений вести війну до кінця.
14.02 — 236