Контракти.ua

975  —  09.10.21
У неділю в центрі Києва відбудеться військовий забіг – змінять рух транспорту
У неділю в центрі Києва відбудеться військовий забіг – змінять рух транспорту

У неділю, 10 жовтня, в першій половині дня буде обмежено рух транспорту низкою вулиць у центрі Києва у зв’язку з проведенням Українського військового забігу.

Наземний пасажирський транспорт також змінить роботу, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

“10 жовтня з 07:00 до 13:00 у центрі столиці відбудеться масовий спортивний захід «Легкоатлетичний пробіг Український військовий забіг/Military Run UA». У зв’язку з цим буде обмежено рух транспорту за маршрутом проведення заходу”, - розповіли в столичній мерії.

Зазначається зокрема, що рух транспортних засобів обмежать від вул. Михайла Грушевського, 5-А до Національного музею історії України у Другій світовій війни й у зворотному напрямку непарним боком вулиці Лаврської через площу Слави – через Аскольдову Могилу – Паркова дорога – стадіон імені Валерія Лобановського – розворот біля колонади центрального входу/пам’ятника Лобановському – рух у зворотному напрямку Петрівською алеєю – Паркова дорога – поворот за адресою: Паркова дорога, будинок 35 – підйом у Маріїнський парк через вулицю Михайла Грушевського, будинок 9-А/9-Б – поворот на перехресті з вулицею Михайла Грушевського біля посольства Китаю – до Верховної Ради й оглядового майданчика у Маріїнському парку.

На час проведення військового забігу/Military Run UA також змінить маршрути наземний пасажирський транспорт, який курсує цими вулицями.

Як повідомляє КП «Київпастранс», буде змінено маршрути тролейбусів № 38 та автобусів № 24, 55, 62.

Статьи по теме
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись

Сорт Autumnalis Rosea – з ранньоквітучих. Біло-рожеві квіти починають розпускатися вже у березні.
30.03.23 — 3268

У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо
У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо

У Києві міська влада звернулася до Міністерства культури щодо ексгумації та перенесення тіла радянського генерала Миколи Ватутіна. Він похований в урядовому кварталі столиці.
11.02.23 — 5258

На Київ насувається потужний снігопад
На Київ насувається потужний снігопад

У Києві в ніч із 10 на 11 січня прогнозують потужний снігопад. Водіїв закликають утриматися від поїздок на авто під час негоди.
10.01.23 — 2941