Контракти.ua

1328  —  03.10.21
Броньована техніка та авіація: як кияни тренувались обороняти столицю
Броньована техніка та авіація: як кияни тренувались обороняти столицю

У столиці провели навчання оборонного резерву та до Дня територіальної оборони нагородили 47 резервістів та військовослужбовців.

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Сьогодні у Києві провели навчання силами територіальної оборони міста Києва, в якому взяли участь понад 200 осіб. Провели вогневу, інженерну, тактичну підготовки із застосуванням легкої броньованої техніки. Також у цей день з нагоди Дня територіальної оборони вручили нагороди 47 резервістам та військовослужбовцям", - йдеться в повідомленні.

Мета навчань – відпрацювати навички та залучити більше людей до лав підрозділу.

«У Києві продовжує розвиватись напрям територіальної оборони. Ми вдячні представникам 112-ої окремої бригади територіальної оборони столиці, які свій час та зусилля віддають тому, щоб Київ мав потужний оборонний підрозділ, а місто та його жителі повинні бути готові до зовнішніх військових загроз», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час церемонії нагородження резервістів та військовослужбовців.

Він наголосив, що міська влада цього року розробила проєкт міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки, яка передбачає фінансування потреб із організації територіальної оборони столиці.

На сьогодні до складу 112-ої окремої бригади територіальної оборони міста Києва входить близько 4 тисяч військовослужбовців та резервістів. Понад 350 резервістів бригади вже підписали контракти на службу в територіальному резерві. За дев’ять місяців поточного року проведені масштабні навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними із залученням близько 200 осіб.

Статьи по теме
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись

Сорт Autumnalis Rosea – з ранньоквітучих. Біло-рожеві квіти починають розпускатися вже у березні.
30.03.23 — 3268

У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо
У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо

У Києві міська влада звернулася до Міністерства культури щодо ексгумації та перенесення тіла радянського генерала Миколи Ватутіна. Він похований в урядовому кварталі столиці.
11.02.23 — 5258

На Київ насувається потужний снігопад
На Київ насувається потужний снігопад

У Києві в ніч із 10 на 11 січня прогнозують потужний снігопад. Водіїв закликають утриматися від поїздок на авто під час негоди.
10.01.23 — 2941