Контракти.ua

801  —  02.10.21
Росія перекинула в ОРДЛО нові партії пального та боєприпасів - розвідка
Росія перекинула в ОРДЛО нові партії пального та боєприпасів - розвідка

На окуповані території Донецької та Луганської областей завезли понад 5 тис. тонн пального, нові партії озброєння і боєприпасів, у тому числі протитанкові керовані ракети і снаряди для ракетних систем залпового вогню.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування ЗС РФ протягом вересня 2021 року продовжувало переміщення на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях боєприпасів, бойової техніки й майна військового призначення. Зокрема до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ залізничним та автомобільним транспортом було завезено понад 5 тис. тонн пального, нові партії озброєння і боєприпасів, у тому числі протитанкові керовані ракети, снаряди для ракетних систем залпового вогню, постріли до ручних протитанкових гранатометів, протитанкові та протипіхотні міни, набої для великокаліберних кулеметів і снайперських гвинтівок", - ідеться в повідомленні.

Як зауважили в розвідці, "крім того, до підрозділів окупантів повернено значну частину бойових машин, відновлених та модернізованих на території Росії, доставлено запаси майна та обладнання для переводу техніки на зимовий період експлуатації".

Як повідомляв Укрінформ, за даними розвідки, окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території Донеччини та Луганщини розгорнули масштабну агітаційну кампанію з призову місцевого населення на військову службу.