Контракти.ua

474  —  28.09.21
Мін'юст продає три в'язниці
Мін'юст продає три в'язниці

Міністерство юстиції продає будівлі трьох колишніх в'язниць: Ковельської виховної колонії у Волинській області, Івано-Франківську установу виконання покарань №12 в селі Тростянець та Миколаївську виправну колонію №50 в селі Держів Львівської області.

Про це у вівторок 28 вересня, повідомив міністр Денис Малюська у Facebook.

За його словами, аукціони можуть відбутися ще до кінця осені.

Найдорожче продають Ковельську колонію (земельна ділянка 4,86 га) - за 41,62 млн гривень. Миколаївська колонія (земельна ділянка 15,5 га) пропонується за 17,12 млн гривень, а в'язниця в Івано-Франківській області (земельна ділянка 67 га) - за 7,86 млн гривень. На думку Малюськи, на місці третьої ділянки може вийти непоганий гольф-клуб.

Статьи по теме
У Мін'юсті оцінили мобілізаційний потенціал серед засуджених в Україні
У Мін'юсті оцінили мобілізаційний потенціал серед засуджених в Україні

Мобілізаційний потенціал серед засуджених за кримінальними статтями в Україні складається з тих, хто вже відбув покарання, і тих, хто зараз перебуває в місцях позбавлення волі. У разі прийняття відповідного закону перших призиватимуть без їхньої згоди, другі ж мають висловити бажання служити.
16.03 — 181

Україна хоче конфіскувати майно виробника російських
Україна хоче конфіскувати майно виробника російських "Кинджалів" і вертольотів

Українська сторона звернулася до Вищого антикорупційного суду з проханням конфіскувати майно російської компанії, яка займається виробництвом ракет "Кинджал".
11.03 — 177

Які категорії засуджених в Україні хочуть мобілізувати: відповідь Мін'юсту
Які категорії засуджених в Україні хочуть мобілізувати: відповідь Мін'юсту

В Україні зараз розглядають мобілізацію різних категорій засуджених. Зокрема, до них відносяться громадяни з довічним позбавленням волі.
22.02 — 240