Контракти.ua

1149  —  24.09.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Серебрянська розповіла, чому розійшлася із Фаготом
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Серебрянська розповіла, чому розійшлася із Фаготом

Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Катерина Серебрянська розповіла у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому свого часу не вийшла заміж за Олега «Фагота» Михайлюту.

Невдовзі після завоювання Олімпійської медалі, Катерина покинула спортивну кар’єру. А ще майже одразу вона стала мамою. Дитину Серебрянська народила від впливового бізнесмена. За словами чемпіонки, чоловік з нею не одружився, але активно брав участь у вихованні сина. Сьогодні синові Катерини 21 рік, він навчається в Австрії, і прагне, як і його батько, стати бізнесменом.

У якийсь час після завершення кар’єри, для журналістів, зі спортсменки Катерина перетворилась на справжню світську левицю. Тоді дізнатись деталі стосунків Серебрянської із солістом гурту «ТНМК» Олегом Михайлютою, або ж просто Фаготом, мріяли усі ЗМІ. Лише на каналі «Україна» Катерина чи не вперше розповідає про них.

«4 роки, я вважаю, це вже сім'я за великим рахунком. Настав момент, коли один повинен був прийняти рішення, щоб йшов розвиток далі. Олег на той період, можливо, ще був неготовий. Мені, в свою чергу, не сильно хотілося чогось чекати», - поділилася на каналі «Україна» чемпіонка.

Фагот деякий час тримав образу на колишню кохану.

«Я думаю, що в цьому я частково була неправа, тому що потрібно на уроках дітям викладати, як делікатно, акуратно припиняти відносини, напевно, я просто зробила це не зовсім коректно, - говорить Серебрянська і додає, що першою вирішила налагодити стосунки з музикантом. - Я вважаю, що не зовсім коректно повелася по відношенню до людини. Тут справа не в чоловікові і в його відносинах з жінкою. У мене був період, коли я намагалася налагодити відносини, які зіпсувала через незнання, з юності, безглуздості».

Невдовзі після розставання із Олегом несподівано для всіх Катерина фактично зникла зі світської хроніки. Як з’ясувалось, жінка переїхала до Лондона аби відпочити від прискіпливої уваги та віднайти нову себе. Спочатку Серебрянська вирішила стати натуропатом, а згодом - стала коучем зі стосунків між жінками та чоловіками. Саме там, далеко від батьківщини і наодинці з собою, вона розгледіла у давньому другові кохання всього свого життя. З чоловіком Катерина знайома 16 років, він бізнесмен. У шлюбі спортсменка встигла ще двічі стати мамою. 5 років тому у них із чоловіком народилась донька Марія, а рік тому – у 42 роки Серебрянська народила сина Костю.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Статьи по теме
Для душі та шлунка: ведучий «Говорить Україна» Олексій Суханов про подарунки до Дня святого Валентина
Для душі та шлунка: ведучий «Говорить Україна» Олексій Суханов про подарунки до Дня святого Валентина

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна», яке виходить у будні на телеканалі «Україна», Олексій Суханов поділився ідеями корисних подарунків до Дня закоханих.
14.02.22 — 978

Дар’я Петрожицька, Женя Галич і Тарас Тополя розповіли про шкідливі звички в харчуванні
Дар’я Петрожицька, Женя Галич і Тарас Тополя розповіли про шкідливі звички в харчуванні

Раз і назавжди позбутись шкідливої їжі – завдання не з простих. Проте є люди, які асоціюються в нас з ідеальними формами і постійними дієтами – зірки. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучі Ірина Хоменко й Анатолій Анатоліч розповіли, чи «грішать» знаменитості смачненьким на ніч і яких шкідливих звичок мріють позбутись.
07.02.22 — 854

Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK зізнався, де мріє зустріти старість
Ексклюзив «Зiркового шляху»: MONATIK зізнався, де мріє зустріти старість

Мультиартист MONATIK розповів у програмі «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про імпровізовані побачення із дружиною.
29.12.21 — 449