Контракти.ua

669  —  21.09.21
Розвідка і вогонь по ворогу: спецпризначенці провели тренування з оборони кордону
Розвідка і вогонь по ворогу: спецпризначенці провели тренування з оборони кордону

Спецпризначенці швидкого реагування Ізмаїльського загону Держприкордонслужби в межах міжнародного навчання JMTG-U успішно відпрацювали бойові завдання з оборони кордону, зокрема, ведення розвідки, організацію охорони та оборони району.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Ізмаїльського прикордонного загону ДПСУ .

«Військовослужбовці прикордонної комендатури швидкого реагування Ізмаїльського загону ДПСУ відпрацювали заключну фазу навчань в рамках JMTG-U – батальйонні тактичні навчання спільно з 24 окремим штурмовим батальйоном 53-ї бригади ЗСУ. Спецпризначенці відпрацьовували різні бойові задачі: здійснення маршу в складі прикордонних застав, ведення розвідки та зайняття району розташування, організацію охорони та оборони району, дій під час прийняття держкордону під контроль підрозділів ЗСУ, розгортання у взводні колони з відкриттям вогню по противнику тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відсьогодні прикордонна комендатура швидкого реагування Ізмаїльського загону братиме участь у міжнародних багатонаціональних навчань Rapid Trident-2021, які в єдиному задумі будуть пов'язані зі стратегічними навчаннями.

У повідомленні підкреслили, що прикордонники цьогоріч будуть самостійно виконувати завдання у навчанні Rapid Trident-2021, перебуваючи в оперативному підпорядкуванні бригади Сухопутних військ ЗСУ. Ключовим моментом буде відпрацювання питання прийняття лінії державного кордону України під охорону.