Контракти.ua

2604  —  12.09.21
Україні потрібно перейти на латиницю - Данілов
Україні потрібно перейти на латиницю - Данілов

Україна повинна позбутися від кирилиці і перейти на латиницю. При цьому англійська мова повинна стати обов'язковою для вивчення з дитячого садка.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв'ю для Радіо Свобода, оприлюдненому 11 вересня.

"Я за (введення латинки - ред.). я вважаю, що це буде одна з фундаментальних речей, нам треба позбутися від кирилиці і перейти на латиницю", - відповів секретар РНБО на питання про введення латиниці.

Також Данілов підкреслив важливість вивчення англійської мови з самого дитинства.

"Те, що стосується мови, ви знаєте мою позицію. Я за дві мови в нашій країні. Англійська мова повинна бути обов'язковою. Тому що, якщо ми говоримо про цивілізований світ, то англійська мова - це мова цивілізованого спілкування. І ми повинні розуміти, що англійську мову повинні знати всі. Хто вже немолодий, складно, але це одна справа, а в дитячих садах, в школах це повинно бути", - зазначив секретар РНБО.

Статьи по теме
Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна
Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна

Російська еліта одного разу може повернутися проти свого лідера Володимира Путіна. Такий погляд є цілком реалістичним.
16.04 — 215

Вісім народних депутатів звернулися до РНБО та СБУ з закликом ввести санкції проти спонсора
Вісім народних депутатів звернулися до РНБО та СБУ з закликом ввести санкції проти спонсора "армії Вагнера" російського олігарха Кондрашова, який заблокував ukr.net

Низка народних депутатів України звернулась до секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова та до голови Служби безпеки України Василя Малюка із проханням накласти санкції на російського бізнесмена Станіслава Кондрашова.
19.03 — 600

Данілов про удари по РФ: Якщо ми добралися до Рязані, то це ще не рекорд
Данілов про удари по РФ: Якщо ми добралися до Рязані, то це ще не рекорд

Україна буде продовжувати завдавати ударів по об’єктах російського військово-промислового комплексу. Атака на об’єкт в Рязані, яка межує з Московською областю – не рекорд, запевнив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.
16.03 — 252