Контракти.ua

337  —  01.09.21
Про ментальне здоров’я, потенціал і можливості людського мозку: зустрічайте перших спікерів конференції Brain Ukraine 2021
Про ментальне здоров’я, потенціал і можливості людського мозку: зустрічайте перших спікерів конференції Brain Ukraine 2021

На що спроможний наш мозок та як можна поліпшити його роботу? Чи можливо продовжувати вчитися навіть у 70 років? І як уберегти ментальне здоров’я?

Про це та багато іншого розкажуть на першій конференції Brain Ukraine про можливості людського мозку, а також способи підвищення його продуктивності. 

Коли: 12 жовтня.

Де: конференц-хол «Оазис».

Brain Ukraine 2021 буде цікава лікарям і медичним працівникам, представникам сфери охорони здоров’я, біохакерам, розробникам гаджетів і всім, хто піклується про здоров’я та мріє жити якомога довше.

Організатор заходу – міжнародна компанія Smile-Expo.

Перша четвірка спікерів конференції

На івенті виступлять провідні експерти у сфері нейропсихології, біології, генетики, поведінкової психології. Вони розкажуть про функції мозку та способи підвищення його когнітивних здібностей.

Спікерами Brain Ukraine 2021 стануть:

●        Олег Кришталь професор, доктор біологічних наук, академік НАН України. Обіймає посаду першого заступника директора Інституту фізіології ім. О. Богомольця НАН України. Член Європейської академії наук. Вів лекції як запрошений професор у вищих навчальних закладах у всьому світі, зокрема в Гарвардському університеті й Університеті Кюсю.

Вчений виступить із темою «Як продовжувати вчитися та досягати результатів і в 70 років?».

●        Владислав Князєв клінічний психолог, нейропсихолог, тренер. Керівник Української асоціації нейропсихології. Автор довідників, методик і програм навчання з нейропсихологічної діагностики та корекції.

Тема доповіді – «Як вчасно зрозуміти, що ментальне здоров’я дає збій».

●        Юлія Копнінська-Петриченко сертифікований коуч, фасилітаторка, ведуча. Авторка Potential: Educational Program – програми особистісного зростання, розвитку соціального й емоційного інтелекту.

Спікерка розкриє тему «Сучасний мозок множинного інтелекту: сім теорій про розум та емоції».

●        Людмила Турова кандидатка медичних наук, генетикиня, наукова консультантка, дієтологиня. Обіймає посаду старшого наукового співробітника кафедри клінічної імунології та алергології із секцією медичної генетики Національного медичного університету ім. О. Богомольця.

Спеціалістка виступить із темою «Генетика нейропластичності та когнітивності. Чи можна впливати на їхню організацію?».

Докладну програму та анонси спікерів шукайте на офіційному сайті заходу.

Про організатора

Міжнародна компанія Smile-Expo спеціалізується на проведенні заходів, які присвячені інноваціям. У портфоліо організатора понад 270 виставок, конференцій, фестивалів, конгресів і форумів у 28 країнах світу.

Придбайте квиток зі знижкою

Скористайтеся шансом заощадити! Під час реєстрації введіть промокод BConf_20 та отримайте знижку 20%. Пропозиція доступна на сайті brainukraine.com.ua.