Контракти.ua

718  —  17.08.21
«З Днем народження, Україно!»: Артем Пивоваров розкрив секрет написання суперхіта «Дежавю»
«З Днем народження, Україно!»: Артем Пивоваров розкрив секрет написання суперхіта «Дежавю»

24 серпня о 17:40 глядачі каналу «Україна» побачать грандіозний святковий концерт «З Днем народження, Україно!», присвячений 30-річчю незалежності нашої держави. У масштабному шоу прозвучать найулюбленіші пісні всіх поколінь. За лаштунками концерту артист і саундпродюсер Артем Пивоваров розповів, який рік став для нього знаковим та що його надихнуло на створення хіта «Дежавю».

Артем Пивоваров – ровесник незалежності України. Цього літа йому виповнилося 30 років. Музичну кар’єру він розпочав ще у 2009-му в рідному місті Вовчанськ – спочатку виступав у гурті, а потім і як сольний артист. Щороку він випускав нові сингли, записував дуети і співпрацював з багатьма артистами у ролі саундпродюсера, та знаковим для своєї кар’єри Артем вважає 2017 рік, коли вийшла його пісня «Кислород».

«З того моменту я став почуватись трішечки інакше. Наприклад, коли прокидаєшся після концерту, а в тебе відчуття, нібито ти собі повністю не довіряєш і не розумієш – це відбувалося з тобою насправді або ж усе наснилося. Тому я і написав пісню, у якій є слова «Сон, або я бачу сон наяву», – розкрив секрет створення суперхіта Артем Пивоваров в інтерв’ю каналу «Україна».

Саме пісня «Дежавю», яка вийшла минулого року, завоювала серця мільйонів українців, а ім’я артиста стало відомим усій країні. Та до цього успіху Артем йшов більше 10 років.

«Всі кажуть про «Дежавю», але ніхто чомусь не згадує, що до цього у мене виходило ще 2 альбоми. Багато людей, які нещодавно познайомилися з моєю творчістю, гадають, що в мене навіть альбому немає. Тому раджу всім послухати і мої попередні роботи», – зазначив артист за лаштунками концерту «З Днем народження, Україно!»

Нагадаємо, у масштабному шоу «З Днем народження, Україно!» глядачі каналу «Україна» також побачать вражаючі виступи VERKA SERDUCHKA, Олі Полякової, Олега Винника, NK, Наталії Могилевської, MONATIK, Макса Барських, Ірини Білик, TAYANNA, Павла Зіброва, Руслани, ALEKSEEV, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, SLAVA KAMINSKA, Арсена Мірзояна, Lida Lee, гуртів DZIDZIO, KAZKA, «ВВ», «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», Go A, KADNAY.

Дивіться грандіозне шоу «З Днем народження, Україно!» 24 серпня о 17:40 в ефірі каналу «Україна».