Контракти.ua

923  —  01.08.21
Області по черзі накриватимуть дощі: прогноз погоди на тиждень
Області по черзі накриватимуть дощі: прогноз погоди на тиждень

Українські синоптики дали прогноз погоди в Україні на 2-6 серпня. Синоптики прогнозують, що впродовж тижня дощі будуть заливати то східні, то західні, то північні, то південні регіони країни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

У понеділок, 2 серпня, опади прогнозують у більшості областей України, крім Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської. Температура повітря буде коливатися від +23...+29 на заході до +30...+36 на сході та півдні.

Вже у вівторок, 3 серпня, грозові дощі йтимуть тільки у східних, Дніпропетровській та Херсонській областях. Температура повітря в Україні буде коливатися від +24 до +31.

У середу, 4 серпня, опади перемістяться на захід та південь. Дощі з грозами зачеплять і Київську, Черкаську та Кіровоградську області. Термометри в середу будуть показувати від +24 до +31.

Четвер відзначиться грозовими дощами у західних, північних та Київській областях. У західних областях похолодає до +20 градусів, а от на сході України термометри покажуть до +34.

Перед вихідними дощі продовжать заливати захід країни. Опади також перемістяться на південні та низку центральних областей. Температура по країні коливатиметься від +20 до +34.

Статьи по теме
Якою погода буде у квітні: прогноз
Якою погода буде у квітні: прогноз "Укргідрометцентру"

Місячна кількість опадів очікується на рівні 30-52 мм.
вчера, 14:17 — 181

В Україну йде потепління - завтра вдень прогнозують до +15°
В Україну йде потепління - завтра вдень прогнозують до +15°

В Україні в середу, 27 березня, опади не прогнозуються, у західних областях очікується сильний вітер, вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 10-15° тепла.
вчера, 12:37 — 141

Синоптики прогнозують теплий квітень, але не по всій Україні
Синоптики прогнозують теплий квітень, але не по всій Україні

Середня місячна температура у квітні 2024 року прогнозується 8-13 градусів тепла, в Карпатах 6-7 градусів тепла, що близько до норми. У більшості західних, Вінницькій та Одеській областях на 1-1,5 градусів вище за норму.
вчера, 10:36 — 164