Контракти.ua

567  —  27.07.21
Окупанти облаштовують нові вогневі позиції на сході України — розвідка
Окупанти облаштовують нові вогневі позиції на сході України — розвідка

Російські окупаційні війська посилено відновлюють старі вогневі позиції та облаштовують нові, встановлюють нові мінно-вибухові загородження.

Про це на брифінгу повідомила речниця Міноборони Людмила Русецька із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

“Російські окупаційні війська проводять інтенсивні заходи з відновлення й нарощування інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій та маскування їх елементів вздовж всієї лінії зіткнення”, - повідомила речниця.

За її словами, основні зусилля противника спрямовані на облаштування додаткових вогневих позицій, відновлення наявних та встановлення нових мінно-вибухових загороджень, у тому числі з використанням протипіхотних мін і саморобних вибухових пристроїв. Крім того, окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість протитанкових ракетних комплексів з метою нанесення втрат особовому складу та руйнування фортифікаційного обладнання підрозділів Об’єднаних сил.

Статьи по теме
У Зеленського спростували інформацію
У Зеленського спростували інформацію "Bild" про План перемоги, який нібито передбачає заморозку війни

В Офісі президента спростували повідомлення німецької газети "Bild" про те, що президентський "План перемоги" нібито передбачає заморозку війни.
15.09 — 173

Україна щороку втрачає $11,2 мільярда через заміновані території
Україна щороку втрачає $11,2 мільярда через заміновані території

Через заміновані території Україна щорічно втрачає 11,2 мільярда доларів, що становить 5,6% ВВП країни у 2021 році.
12.09 — 194

В ЦРУ закликали Захід не лякатись ядерних погроз Кремля
В ЦРУ закликали Захід не лякатись ядерних погроз Кремля

Директор Центрального розвідувального управління Вільям Бернс вважає, що західні лідери не повинні бути залякані погрозами Кремля про ядерну ескалацію.
08.09 — 155