Контракти.ua

613  —  05.07.21
Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик травмувала ногу
Ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик травмувала ногу

Зірка програми «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на каналі «Україна», Лілія Ребрик пошкодила зв’язки. Та це не змусило телезірку відмовитись від улюбленої роботи – Лілія, як завжди, з’явилась у прямому ефірі каналу «Україна» в бадьорому настрої, а заніс її у студію коханий чоловік.

Цього року ведуча програми «Ранок з Україною» і акторка Лілія Ребрик з чоловіком, хореографом Андрієм Диким святкуватимуть десяту річницю шлюбу. Вони тішать одне одного приємн а це означає на 2 тижні відмовитись від підборів та зменшити навантаження на ногу. Тож на допомогу телезірці прийшов коханий чоловік.

«Вчора під час зйомок я травмувала ногу. Одразу хочу заспокоїти всіх і себе зокрема, тому що я дуже переживала, що буде перелом – дуже неприємно хруснуло. Дякувати Богу, все обійшлось, просто пошкоджені зв'язки. Звичайно, приємного мало, і в найближчий час я буду кульгати. Намагатимусь робити це красиво, граційно, так, як я вмію», – поділилась у своєму Instagram ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик.

Вона опублікувала зворушливе відео, на якому видно, як чоловік заносить її у студію «Ранку з Україною» на руках. Підписники Лілії відзначили вчинок Андрія та побажали улюбленій ведучій якнайшвидшого одужання.