Контракти.ua

845  —  03.07.21
У транспорті Києва більше не буде кондукторів і паперових квитків
У транспорті Києва більше не буде кондукторів і паперових квитків

Після того, як з 2 липня в Києві звільнили кондукторів у громадському транспорті, у яких можна було придбати квиток, влада також вирішила вилучити з обігу і паперові квитки.

Про це повідомили в прес-службі КМДА.

У Київпастрансі оголосили про повний перехід на електронну оплату проїзду з 14 липня. У підприємстві нагадали, що першим на електронний квиток перейшов міський фунікулер з 14 вересня 2020 року. Згодом оборот паперових квитків припинився на Троєщинської лінії швидкісного трамвая і в міській електричці.

"З 1 грудня повністю на електронний квиток перейшов швидкісний трамвай на Борщагівці. Наступним етапом стала відмова від паперових разових талонів в міських автобусах, тролейбусах і трамваях. Цей етап почався з 1 липня, паперові квитки остаточно вийдуть з обігу 14 липня", - повідомляє КМДА.

Крім того, в КМДА попереджають про посилення контролю за оплатою проїзду. Штраф за неоплачений проїзд становить зараз 160 гривень.

Статьи по теме
Укрзалізниця пропонує купувати квитки по-новому
Укрзалізниця пропонує купувати квитки по-новому

Укрзалізниця запропонувала своїм клієнтам нову опцію - моніторинг квитків у потрібному напрямку з можливістю їх автовикупу. Щоб ця функція стала можливою, розробили та запустили спеціальний додаток, який можна завантажити за допомогою Дія.Підпис.
16.04 — 1526

Атака на
Атака на "Київстар": в СБУ розповіли важливі подробиці зламу і хто насправді за ним стоїть

СБУ під час розслідування масштабної кібератаки на одного з найбільших українських телекомунікаційних операторів "Київстар" дійшла висновку, що за атакою стоїть не просто хакерське угруповання, а безпосередньо російська військова розвідка - ГРУ.
05.04 — 236

"Київстар" назвав суму фінансових збитків від кібератаки 12 грудня

VEON, материнська компанія одного з двох найбільших мобільних операторів України "Київстар" заявила, що масована кібератака 12 грудня 2023 року коштуватиме їй приблизно 3,6 млрд гривень (близько 95 млн доларів).
19.01 — 367