Контракти.ua

1096  —  23.06.21
Телеведучі Анна Панова і Олег Панюта провели спільне заняття з йоги
Телеведучі Анна Панова і Олег Панюта провели спільне заняття з йоги

Тіло в тонусі, здорове серце, стреси не страшні. Йога покращує роботу всього організму, вважають прихильники цього вчення. Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова, яка без вправ не може прожити ні дня, надихнула ведучого "Підсумків" Олега Панюту вперше в його житті зайнятися йогою. Тому напередодні Міжнародного дня йоги вони разом з тренером опановували асани.

Щодня по півгодини - ведуча новин «Сьогодні» Ганна Панова йогу практикує більше 10 років. Прийняла цю систему фізичних вправ не відразу. Але коли відчула, як поліпшується її тіло і самопочуття продовжила заняття.

«Вона дуже класно прокачує і енергію зсередини, і тіло зовні. Вона працює з м'язами дуже глибоко. Насправді йогою можна підтримати і покращити своє здоров'я », - каже Анна Панова.

У житті телеведучого Олега Панюти спорту мало. Надихнувшись прикладом Анни Панової, він теж стає на килимок.

«Це цікавість не відразу чи почнуть хрустіти мої суглоби», - каже телеведучий.

Спочатку вони роблять легку розминку. Найважливіше початківцю зосередитися на правильному виконанні вправ, а не на їх кількості, а також глибоко дихати. Після розминки вправи трохи складніше. Тренер додає розтяжки і планки, які буквально змушують все тіло прокинутися. Поза «собака головою вниз», яка допомагає розслабити ноги і спину, дається Олегу не просто.

Йога дуже змінилася поки дійшла з Індії. Там її вважають релігійно-філософським вченням. Якщо спростити сенс закладений в йогу індуїстами, то для західної людини – це фізичні вправи, що впливають на здоров'я, або просто приємне проведення часу.

 

Статьи по теме
Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус
Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус

Відома ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова на Інстаграм-сторінці опублікувала відео з балетної зали, яке підкріпила мотиваційним постом.
11.02.22 — 597

Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб
Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб

21 січня у світі відзначали Міжнародний день обіймів. Ведучі каналу «Україна» підтримали цікаву традицію та поділились світлинами, де обіймають найрідніших.
24.01.22 — 1331

Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки
Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки

Популярні ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились родинними традиціями, що допомагають створити святкову атмосферу вдома та показали власноруч прикрашені новорічні дерева.
05.01.22 — 1279