Контракти.ua

519  —  14.06.21
На Рівненщині чоловік до втрати свідомості побив дівчинку-підлітка на дитячому майданчику
На Рівненщині чоловік до втрати свідомості побив дівчинку-підлітка на дитячому майданчику

Тягав за волосся та бив ногами – так на Рівненщині дівчину-підлітка провчив на ігровому майданчику дорослий чоловік, бо його донька поскаржилася на словесну образу. Батько приїхав на майданчик і перед усіма дітлахами відлупцював кривдницю.

"Вони сказали, що я зрадниця. І дружу заради солодкого. Виганяли з майданчика", – так почався конфлікт, пояснює 11-річна Аня, яка поскаржилася батькові, що її ображають дітлахи. Він кинувся шукати кривдників. У натовпі дітей відшукав 14-річну Ірину.

Дівчинку чоловік провчив на цьому дитячому майданчику, свідками були кілька дітей. Кривдницю доньки схопив за волосся, повалив на землю та кілька разів ударив ногами – повідомили у новинах "Сьогодні" на каналі "Україна".

16-річний Андрій бачив, як чоловік бив дівчинку, і подзвонив її батькам.

"Потягнув її і вона впала. Я стояв на дорозі. Побачив, як потягнув і кинув за коси — я втік", – розповідає хлопець.

За кілька хвилин прибігла матір Ірини — дівчинка була непритомна. Кривдник якраз втікав з місця інциденту.

"Він пару разів вдарив її лицем об камінь. Втратила свідомість, впала. Він бив у груди, в живіт і в лице. Глянула, а в нього 44 розмір", – каже матір постраждалої Марія Легка.

Наслідки виховання помітні на обличчі Ірини. В неї численні забої та опухла щока. В лікарні діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс мозку, але відпустили додому.

Журналісти розшукали нападника. 36-річний Ігор із дружиною виховує двох діток. Запевняє, що не гамселив чужої доньки.

"Я не бив її ногами. Взяв за коси, зжав зі злості. Кажу: ще раз мою Аню образиш. Не знаю, що зроблю. І кинув", – запевняє чоловік.

Ігор із дружиною вже ходили просити вибачення в родини постраждалої. Пояснював, що був трохи напідпитку та не стримався.

"Образливо стало за дитину. Емоції не стримав, знаю, що не правий, не можна. Не видержав чисто по-людськи", – стверджує Ігор.

Слідчі чекають результатів судово-медичної експертизи потерпілої. Поки справу розслідують як завдання легких тілесних ушкоджень.

Зловмисник свою провину визнає. Тож йому тепер загрожує покарання у вигляді штрафу чи виправні роботи. За таке виховання суд може призначити Ігорю 850 гривень штрафу чи рік громадських робіт.

 

Статьи по теме
Через війну Росії проти України загинули 148 дітей
Через війну Росії проти України загинули 148 дітей

З початку повномасштабної війни Росії проти України загинули 148 українських дітей. Ще 232 дитини отримали поранення.
31.03.22 — 636

На Житомирщині діти наїлися побутової хімії
На Житомирщині діти наїлися побутової хімії

Обпекли роти побутовою хімією, бо думали, що то цукерки. На Житомирщині, в селі Дівочки, зі школи ушпиталили 11 учнів. Шипучими таблетками їх частував 6-класник.
26.11.21 — 600

Діти отруїлися після святкування Дня знань
Діти отруїлися після святкування Дня знань

Отруєння дітей на Івано-Франківщині розслідує поліція.
07.09.21 — 509