Контракти.ua

556  —  11.06.21
Капелюшки, панами чи хустки: «Ранок з Україною» з’ясував, які аксесуари модні цього літа
Капелюшки, панами чи хустки: «Ранок з Україною» з’ясував, які аксесуари модні цього літа

Важливий елемент літнього гардероба – головний убір: солом’яні капелюхи, трендові з ланцюжками, панами, бейсболки, хустки. Як із такого різноманіття обрати той, що підійде саме вам? Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Марія Мельник і Григорій Герман розповіли, які аксесуари в тренді цього літа та як дібрати головний убір, щоб він вдало вписався в гардероб.

Стилісти кажуть – зараз у тренді практично все. Та безумовно, головний хіт літа – солом’яний капелюх. Однак варто пам’ятати, що моделі з широкими полями пасують лише високим дівчатам.

«Альтернативний варіант – романтичний капелюх з вужчими полями. Він буде більш практичним, а ланцюжок служитиме цікавим елементом декору», – говорить стилістка Олена Мудренко в ефірі каналу «Україна».

У мас-маркеті такі можна знайти від 200 до 2000 гривень. Якщо ж ви хочете додати зросту та видовжити обличчя, придивіться до панам. Вони не втрачають модних позицій уже другий рік. На літо ідеально підійдуть моделі з бавовни, льону або плетені.

Хто не хоче капелюшків – стилісти радять шовкові хустинки. Це неймовірно жіночний аксесуар та модний тренд літа. Одягати таку можна і на прогулянку, і на пляж, і на романтичне побачення. Коштує хустинка від 500 до 3000 гривень, вартість залежатиме від розміру і тканини.

Для більш розслабленого образу підійде бейсболка, за яку доведеться віддати від 200 до 1000 гривень. Тут також варто знати, як обрати аксесуар залежно від типу обличчя.

«Для худого обличчя обирайте вужчий козирок, для ширшого – ширший», – пояснила стилістка у програмі «Ранок з Україною».

 

Статьи по теме
Стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про ТОП-5 модних трендів 2022 року
Стилістка в «Ранку з Україною» розповіла про ТОП-5 модних трендів 2022 року

2022-й рік обіцяє запам’ятатись яскравими та досить сміливими образами. У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Лілією Ребрик і Григорієм Германом стилістка і fashion-аналітик розповіла, які модні рішення у 2022-му році допоможуть привернути до себе увагу та на яких кольорах варто зосередитись, поповнюючи гардероб.
12.01.22 — 715

У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року
У «Головній темі» назвали модні тренди 2022 року

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» розповіли, у якому одязі варто зустрічати Новий рік, та які тренди стануть найпопулярнішими у 2022.
29.12.21 — 522

Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком
Ведучий шоу «Я везу тобі красу» пояснив, які речі потрібно викинути дівчатам із животиком

У вас стрункі ніжки, гарні стегна і груди – є що показати, але животик псує всю «картину»… Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна» розповів, яких речей час позбутися, щоб перестати підкреслювати недоліки фігури.
22.11.21 — 556