Контракти.ua

567  —  01.06.21
У «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як всього за 35 хвилин приготувати шашлик по-корейськи
У «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як всього за 35 хвилин приготувати шашлик по-корейськи

А ви знали, що такої страви, як морква по-корейськи у корейців немає? Є дещо схоже, але зовсім за іншим рецептом. А от шашлик по-корейськи є! І саме ним відомий кулінар Григорій Герман радить відкрити сезон шашликів, адже це найшвидший спосіб приготування м’яса на грилі.

У програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» ведучий поділився секретами приготування корейського пулькогі.

«Пулькогі – це барбекю по-корейськи. Це найшвидший спосіб приготувати м’ясо на вугіллі, який придумало людство»,коментує Григорій Герман в ефірі каналу «Україна».

Щоб приготувати шашлик за рецептом ведучого програми «Ранок з Україною» знадобляться:

Свиняча вирізка – 450 г

Для маринаду:

Цибуля – 0,5 шт.

Часник – 3 зуб.

Соєвий соус – 80 мл

Кунжутна олія – 1 ст.л.

Цукор – 3 ст.л.

Олія – 50 мл

Чилі мелений – 1 ч.л.

Оцет – 50 мл

Корінь імбиру – 3 см

Часник очистити, подрібнити і пересипати у глибоку миску. «В кашу» подрібнити імбир і цибулю, додати їх до часника. Влити соєвий соус, оцет і кунжутну олію, додати мелений перець чилі і цукор. Ретельно перемішати – маринад готовий!

М'ясо нарізати слайсами до 5-7 мм і відправити у маринад максимум на 30 хвилин.

Дерев’яні шпажки попередньо замочити у воді, щоб вони не горіли на грилі. Нанизати шматочки м’яса на шпажки. Смажити протягом 4-5 хвилин! Подавати з сезонними овочами. Смачного!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Статьи по теме
Страви на Великдень: у «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як приготувати ідеальну буженину
Страви на Великдень: у «Ранку з Україною» Григорій Герман розповів, як приготувати ідеальну буженину

Українські господині продовжують приготування до Великодня. У ТОПі святкових страв, звичайно, буженина! Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман пропонує приготувати популярну страву дещо по-новому.
29.04.21 — 656