Нарешті перша полуниця! І хоча наїстись досхочу – ще дороге задоволення, зате здивувати рідних у вас вийде – запевняє ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман. Відомий кулінар розповів, як приготувати ідеальну закуску з лосося та полуниці.
Щоб повторити закуску від ведучого каналу «Україна» Григорія Германа потрібні:
Лосось солоний – 200 г
Огірок свіжий – 1 шт.
Полуниця – 100 г
Лимон – ¼ шт.
Соус соєвий – 2 ст.л.
Соус устричний – 1 ст.л.
Перець чилі – 0,5 шт.
Корінь імбиру – 2 см
М’ята
Сіль і перець
Батон – 0,5 шт.
Нарізати лосось кубиками і висипати у глибоку миску. Подрібнити огірок і половинку перцю чилі, полуницю, м’яту та імбир, змішати їх з рибою. Заправити тартар лимонним соком, соєвим та устричним соусами. Додати до страви сіль і перець, ретельно перемішати.
Розігріти пательню на вогні. Батон нарізати і підсушити на пательні. Викласти тартар на грінки і подавати до столу. Смачного!