Контракти.ua

788  —  28.05.21
"Більшовик" у списку: в Україні пустять з молотка 7 великих об'єктів

У 2021 році в Україні виставлять на аукціони сім великих державних об'єктів. Це стало можливим після того, як в країні розблокували велику приватизацію, яку до цього зупиняли на час карантину.

У список підприємств "на продаж" увійшли:

"Перший київський машинобудівний завод" ("Більшовик");

"Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК);

НПЗ;

обленерго.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час форуму UkraineInvest Talks: Dnipro, йдеться в сюжеті "Сьогодні" на каналі "Україна".

"Велика приватизація – це сім об'єктів. Обленерго, завод "Більшовик", НПЗ, ОГХК. Вони підлягають приватизації в цьому році, документи підготовлені, все відбуватиметься через електронні аукціони", – розповів Шмигаль.

Шмигаль також нагадав, що мала приватизація триває.

 

Статьи по теме
Кабмін призупинив державне регулювання цін на пальне
Кабмін призупинив державне регулювання цін на пальне

Кабінет Міністрів домовився з операторами ринку призупинити державне регулювання цін на пальне з метою якнайшвидшого вирішення ситуації з дефіцитом, що виник на тлі агресії російської федерації.
18.05.22 — 610

Тарифы на электроэнергию не вырастут до 1 августа - решение Кабмина
Тарифы на электроэнергию не вырастут до 1 августа - решение Кабмина

Кабинет Министров Украины продлил срок действия действующего возложения специальных обязанностей участников рынка электрической энергии (ПСО) до 1 августа 2021 года, а также сохранил действующую цену на электроэнергию для бытовых потребителей в размере 1,68 грн/кВт-час.
30.06.21 — 550

Кабмин сделал еще один шаг к введению накопительных пенсий
Кабмин сделал еще один шаг к введению накопительных пенсий

Кабинет Министров утвердил создание рабочей группы по вопросам введения обязательного накопительного пенсионного обеспечения и развития негосударственного пенсионного обеспечения.
03.06.21 — 556