Контракти.ua

1144  —  25.05.21
Ток-шоу «Говорить Україна» дізнається, чи дійсно юна дівчина народила сина від двоюрідного брата
Ток-шоу «Говорить Україна» дізнається, чи дійсно юна дівчина народила сина від двоюрідного брата

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у понеділок, 24 травня, ДНК-тест розставить всі крапки над «і» в історії, яка трапилася із юною Катериною. ЇЇ мати Світлана переїхала до столиці, аби знайти краще життя.

Скоро жінка перевезла до себе доньку, а з часом помітила, що та стрімко почала поправлятися. Гінеколог підтвердив – дівчина вагітна. Дочка Світлани вирішила залишити дитину, однак батько категоричний і не визнає сина. Тепер Світлана вимагає ДНК, аби батько визнав дитину, адже зараз хлопчику терміново потрібна допомога. Від кого народила Катерина та до чого тут родинні зв’язки і спадковість, стане відомо у студії ток-шоу.

До програми звернулась мама Катерини з проханням про допомогу. Жінка розповіла, що, переїхавши до столиці, донька почала близько спілкуватися із 19-річним Максимом. З часом Світлані стало зрозуміло, що її донька вагітна, тому вони поїхали з Києва додому готуватися до пологів. Коли хлопчик народився, за словами Світлани, Максим не визнав дитину, і перестав спілкуватися із Катериною. Ситуацію ускладняє те, що малюкові необхідна фахова допомога спеціалістів, адже у нього серйозні проблеми зі здоров’ям через важкі пологи. У 11 місяців Денис ще не може сидіти і має проблеми з ЖКТ. Місцеві лікарі порадили їхати на обстеження в Херсон або в Київ, але у родини немає зараз коштів.

За Максима вступився його батько, який є рідним братом Світлани. Чоловік переконує, що запізно дізнався про те, що відбувається між його сином та Катериною.

«Я був у шоці, коли дізнався, що моя рідна племінниця вагітна від мого сина. Катерина і Максим подружились, ходили за ручку. Я багато працював, і не міг угледіти, а робота Світлани поряд з нашим будинком. Просив її приглядати, бо мені не подобалися такі стосунки наших дітей. Та вже потім стало зрозуміло, що я запізнився – Катя завагітніла», - сказав батько Максима, зауваживши, що допомагає матеріально онуку.

Сам Максим переконує, що не він батько дитини, адже с Катериною мав інтимний зв'язок лише раз, і, за його словами, бачив її на побаченні з іншими хлопцями.

Хто на справді батько Дениса, яким буде результат ДНК-тесту та що скажуть лікарі про стан здоров’я хлопчика, стане відомо сьогодні на телеканалі «Україна».