Контракти.ua

724  —  17.05.21
Анна Панова розповіла старшокласникам про секрети професії телеведучого
Анна Панова розповіла старшокласникам про секрети професії телеведучого

Ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова провела мотиваційну зустріч з учнями 9-10 класів в рамках національного проєкту «Моя кар‘єра в Україна», мета якого показати молодому поколінню можливості для самореалізації в Україні та надихнути на свідомий вибір професії.

Більше 100 учнів випускних класів шкіл усієї України долучилися до кар’єрної зустрічі, спікеркою якої стала Анна Панова. Телеведуча розповіла підліткам про свій професійний шлях та момент вибору спеціалізації для роботи, спростувала поширені міфи про свою професію, та назвала виклики, які виникають в медіасфері. А також розкрила внутрішні секрети роботи на телебаченні – поділилася, як проходить її робочий день та що важливо для успіху в кар’єрі.

«Насправді, моя робота захоплює мене щоразу більше і більше. Тому що не може не захоплювати можливість від імені глядача поставити запитання своєму візаві і отримати дуже важливу відповідь, яку пересічні українці фізично не можуть здобути. Тож, набриднути ця професія не може і стомитися від неї, на мою думку, неможливо», - зазначила телезірка.

Виступ Анни викликав схвальні відгуки та бурхливу реакцію в аудиторії – учні охоче ставили питання ведучій і цікавились, які навички необхідно здобути для роботи на телебаченні. В свою чергу телеведуча порадила підліткам завжди вірити в себе та «підігрівати» всесвіт своїми мріями, аби вони реалізувались.

«Хочу сказати, що ви, наше молоде покоління, дуже правильно розставляєте акценти і визначаєте переваги та виклики в професіях, пов‘язаних з медіа, - звернулася Анна Панова до юних учасників проєкту. - Вірте в себе завжди і «грійте» всесвіт на те, щоб ваша мрія про кар’єрну реалізацію обов’язково здійснилася. Іноді, коли ми стоїмо біля підніжжя гори, нам здається, що піднятися туди нереально. Та я вам бажаю вірити в себе і знати, що ви точно можете досягти того, про що мрієте, і тоді всесвіт вам підкине потрібних людей і можливості».

Організаторами всеукраїнського проєкту «Моя кар‘єра в Україні» є Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», платформа Career Hub та Перший Український Міжнародний Банк. В дискусії також брали участь акторка Театру на Печерську – Ольга Ларіна, журналіст – Євген Саватаєв та головна редакторка журналу «Однокласник» Наталія Степанчук.

 

Статьи по теме
Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус
Анна Панова розповіла, що приводить її у тонус

Відома ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова на Інстаграм-сторінці опублікувала відео з балетної зали, яке підкріпила мотиваційним постом.
11.02.22 — 603

Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб
Ведучі каналу «Україна» влаштували зворушливий флешмоб

21 січня у світі відзначали Міжнародний день обіймів. Ведучі каналу «Україна» підтримали цікаву традицію та поділились світлинами, де обіймають найрідніших.
24.01.22 — 1346

Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки
Ведучі каналу «Україна» показали, як прикрасили новорічні ялинки

Популярні ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились родинними традиціями, що допомагають створити святкову атмосферу вдома та показали власноруч прикрашені новорічні дерева.
05.01.22 — 1299