Контракти.ua

484  —  13.05.21
У «Ранку з Україною» пластичний хірург розповів, які маніпуляції з зовнішністю робила акторка Рене Зельвегер
У «Ранку з Україною» пластичний хірург розповів, які маніпуляції з зовнішністю робила акторка Рене Зельвегер

«Ранок з Україною» розпочинає серію розслідувань. Відомий пластичний хірург і зірковий фотограф розкажуть, хто з всесвітньовідомих голлівудських зірок, легенд шоу-бізнесу став жертвою пластичної хірургії й уколів краси. Першою під приціл експертів потрапила акторка, яку через нову зовнішність не впізнали на червоній доріжці – Рене Зельвегер. В ефірі каналу «Україна» експерти розповіли, чи робила акторка щось зі своєю зовнішністю чи це просто вік дав про себе знати.

У 2014 році зовнішність акторки Рене Зельвегер різко змінилася, але зірка заперечує будь-які хірургічні втручання у своє обличчя. Спеціалісти порівняли 2 фото артистки. Перше – де їй було 35 років.

«Уже тоді вона полюбила уколи краси. Вже є уколи ботулотоксину, є гарний догляд за шкірою – рівний тон, відсутність пігментних плям», – коментує пластичний хірург Андрій Якобчук у програмі «Ранок з Україною».

Проте фото останніх років дуже засмутило експерта.

«Якість шкіри критично погіршилась. Це безперечно пов'язане з перепадами ваги, які у неї були під час зйомок. Адже паралельно з роллю пампушки Бріджит Джонс, вона знімалась у декількох проєктах, для яких їй доводилося сильно схуднути, а потім знову набрати вагу. Це той негативний ефект, який в рази погіршує якість шкіри. Шкіра – це найбільший орган нашого тіла, і він насамперед реагує на це. Стрес призводить до того, що клітини не відновлюються і з'являється більше зморшок», – пояснює пластичний хірург.

Крім того експерт прокоментував, на які радикальні зміни наважилась Рене Зельвегер.

«Перше, що кидається в очі – щоки, вони стали більш запалі. А в середній зоні щоки є жирова грудочка – грудочка Біша. Такі є у немовлят, а коли людина росте – зникає. Тому хірурги почали експериментувати та зрозуміли – за допомогою цього можна зробити обличчя більш витонченим і молодим. Та це не завжди правильно. Тому перше, що їй запропонували – видалити ці грудочки, – розповів Андрій Якобчук. – Друге – блефаропластика, адже якщо порівняти фото, побачимо, лінія верхньої вії стала більш жорсткою, тобто зайва шкіра була видалена. Крім того, кут нижньої щелепи став більш окресленим – за рахунок переміщення м'яких тканин і шкіри».

Тож, за словами експерта, акторка зробила кругову підтяжку обличчя. А це говорить про те, що втручання у зовнішність зірки було радикальне.

Якщо Рене Зельвегер не схаменеться і надалі продовжуватиме агресивні хірургічні втручання – прогнози невтішні.

«Якщо вона не змінить тактику і не звернеться до «правильного» фахівця, не змінить лікаря, то через 10 років перетвориться на бабусю з маленьким обличчям. Знаєте, як Баба Яга з дитячих казок – у неї завжди було маленьке обличчя з точеними рисами, максимально зле, агресивне і негарне», – коментує пластичний хірург.