Контракти.ua

2217  —  08.05.21
Опублікована ймовірна розмова Медведчука з ватажком бандформування "ДНР"
Опублікована ймовірна розмова Медведчука з ватажком бандформування

На сайті "24 каналу" з'явився запис можливої розмови кума Путіна й лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука з представником окупаційної влади ОРДО на переговорах ТКГ у Мінську Денисом Пушиліним.

На записі двоє чоловіків, чиї голоси схожі на голоси Медведчука й Пушиліна, дружньо спілкуються та обмінюються вітаннями, йдеться в публікація 24 каналу.

За даними журналістів "24 каналу", ця розмова відбулася 9 травня 2015 року - тоді Медведчук зателефонував Пушиліну, аби привітати з "подвійним святом" – днем народження та 9 травня.

У свою чергу чоловік з голосом, схожим на голос Пушиліна, дякує, та вітає співрозмовника у відповідь словами "дай нам бог побільше перемог у житті".

Статьи по теме
"Це – не пральня": путініст Охлобистін заявив, що Росія перетворила Донбас на помийку

Те, що РФ здатна приносити людям в Україні лише біль, занепад й смерті, визнає вже й російська пропаганда.
08.03 — 264

Зеленський відповів, чи погодиться на мир в обмін на втрату Криму і Донбасу
Зеленський відповів, чи погодиться на мир в обмін на втрату Криму і Донбасу

Зеленський наголосив, що Путін прагне окупувати всю територію України.
23.01 — 1363

Підрив Каховської ГЕС. Причини, наслідки та висновки. Огляд думок
Підрив Каховської ГЕС. Причини, наслідки та висновки. Огляд думок

У ніч проти 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС: за офіційною інформацією гребля знищена і не підлягає відновленню. Вода з водосховища стрімко тече униз за течією Дніпра. Під ризиком затоплення опинилися десятки населених пунктів, тисячі людей перебувають у критичних зонах і потребують негайної евакуації. Ми зібрали для вас декілька думок з соцмереж щодо причин та наслідків жахливого терористичного акту, який, за деякими твердженнями, дорівнює нанесенню ядерного удару або Чорнобильській катастрофі.
06.06.23 — 1051