Контракти.ua

854  —  05.05.21
В Киеве и области поднимется сильный ветер – порывы до 18 м/с
В Киеве и области поднимется сильный ветер – порывы до 18 м/с

Государственная служба по чрезвычайным ситуациям предупреждает жителей Киева и Киевской области о сильных порывах ветра, до 15-18 м/с, которые ожидаются в ближайшие часы.

Как передает Укринформ, об этом сообщает ГСЧС в Телеграме.

"Внимание! Предупреждение об опасных метеорологических явлениях в Киевской области и г. Киеве. По данным Укргидрометцентра, в ближайший час и до конца дня 5 мая и в течение суток 6 мая порывы ветра 15-18 м/с (1 уровень опасности, желтый)", - говорится в сообщении.

"Во избежание травмирований в такую ​​погоду следует держаться подальше от рекламных щитов, линий электропередачи, деревьев и конструкций зданий, которые могут сорваться в случае сильного порыва ветра", - посоветовали спасатели.

Как сообщал Укринформ, в Украине в четверг, 6 мая, пройдут небольшие дожди, местами грозы, температура ночью 6-11°; днем 16-21°.

Статьи по теме
Виставка картин ветеранів ЗСУ відкрилася в Києві
Виставка картин ветеранів ЗСУ відкрилася в Києві

З 28 червня по 12 липня в Києві працюватиме виставка картин, створених ветеранами російсько-української війни під час реабілітації. Назва виставки – «Мир можливий лише тоді, коли ти здатен його захистити». За допомогою пензлика та фарб наші воїни відновлюють фізичний та емоційний стан. Двічі на тиждень українська художниця CHEPURNA навчає поранених олійному живопису на території військового госпіталю. Кошти на матеріали художниця збирає на своїх сторінках у соцмережах. Серед митців-початківців захисники Азовсталі, колишні полонені Оленівки, військові зі складними контузіями та неврологічними ускладненнями.
30.06 — 421

У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись
У Києві розквітли перші сакури: де можна помилуватись

Сорт Autumnalis Rosea – з ранньоквітучих. Біло-рожеві квіти починають розпускатися вже у березні.
30.03.23 — 3324

У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо
У Києві хочуть перепоховати тіло Ватутіна: що відомо

У Києві міська влада звернулася до Міністерства культури щодо ексгумації та перенесення тіла радянського генерала Миколи Ватутіна. Він похований в урядовому кварталі столиці.
11.02.23 — 5323